Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tahlilimi yorumlarmısınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtahlilimi yorumlarmısınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirmizigul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2012 Saat 09:36
kadir bey kıl dönmesiyse kalçamdada var demiştim ya birisi şöyle demişti ama doktor değil diyen omurilikten kıvrımlaşarak enseye hatta beyine kadar çıkar demişti tanıdığım bir iki kişi öyle oldu demişti bunun doğruluk payı varmıdır şansıma beni başından savan usg yi isteyen kişi pazartesi orda olacak ben de pazartesiye randevu almıştım mecburen şimdi konsiltasyonda yapmaz koleraktal genel cerrahına ne yapıcam daha şimdiden onu düşünüyorum içim sıkıldı ve benimki acaba öylemi oldu kalçamdan enseme çıkmış olabilirmi lütfen yanıt yazın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118747
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2012 Saat 10:24
Tıp da "olmaz" diye bir şey yoktur da, bu biraz "uçuk" bir olasılık. O hale gelene kadar bir sürü araz verir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2012 Saat 12:45
o hale geldiğini nasıl anlarız ne tür arazlar verir kastetdiğiniz arazlardan bende varmı ne tür arazlar
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2012 Saat 16:52
kadir bey bugün şapşala döndüm kıl dönmesi için kolerektal genel cerrahına gittim ensem için ne ensemi ne kalçamdaki kıl dönmesini ameliyat etmedi kıl dönmesi illa ki dışında belli olmaz değilmi içindede gelişebilir ben böyle biliyorum doğrumu beni tedavi etmedi plastik cerrahına gönderdi gittim ben kıl dönmesinden anlamam kisti çıkarıcam dedi 16 ekime randevu verdi 20 dakikada biter uyuşturup yaparım sonra evine gidersin dedi ensem için ameliyat için randevu aldım kolerektal cerrah ilgilenmedi diye dermatolojiye gittim sordum kıl dönmesi olsaydı açık kalırdı seninki kapalı dedi benim kalçam açıktı sonradan kendiliğinden kapandı benim ameliyat olmam gerekmiyormu kıl dönmesine bakan genel cerrah ameliyatlık bişi yok dedi başından savdı kesin çözümü ameliyat diye biliyorum merhem bir yere kadar sonunda patlak verecek bana zarar olacak oranın açılıp iyice temizlenip kapatılması gerekiyor diye biliyorum
1-) kıl dönmesinde illaki yara gibi açık kalırmı yoksa dışarıya çıkamayıp içinde büyürmü benimki kapalı ama izi var ilerlerse hiç kalkamama da olur diye korkuyorum ben kıl dönmesi olup olmadığını nasıl anlıcam
2-) plastik cerrahı kıl dönmesini bilmiyorum dedi ama kisti plastik cerrahı alacak yarım yarım mı iş olacak acaba kıl dönemsini iltihabı da alırmı yazdığım usg raporunda sadece kıl dönmesi ve kist var peki başka birşey varmı tekrar kontrol edebilirmisiniz usg raporunda kaç tane hastalığım var ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun beni tekerlekli sandalyemle oradan oraya koşturtup duruyorlar

Düzenleyen kirmizigul - 17 Eyl 2012 Saat 16:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118747
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2012 Saat 23:16
1- Duz satihta "kil donmesi" baska bir sey, kuyruk sokumunda; "Pylonidal sinus" icinde kil donmesi daha baska bir seydir. Her ikisindede batan kil, "yabanci cisim reaksiyonu" yaratarak ve abseleserek disari acilir. Bir tek Pylonidal sinus icinde olan onemlidir ve ciddi operasyon gerektirir. Oyle beyine filan gitmesi gibi " utopik" yazilarla kafanizi bozmayin.
2- Hepsi ayni sey,kil donmesinin yaptigi  kist kendiliginden de acilabilirdi, sizde acilmamis. Alininca is biter.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.