|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 17:11 |
Kadir Hocam merhabalar;Uzun zamandır sitede soru sormuyorum çok şükür ki buna gerek kalmıyor.Artık önce Allah sonra sizin sayenizde üstesinden geliyoruz hastalıkların,oğlum 11.10.2013 doğumlu 3 ay önce kreşe başladı ama çok şükür tık yok olsada ayakta atlatıyor farkına bile varmıyoruz.Ama bu aralar ne bulursa ağzına sokuyor çiğnemeye çalışıyor bu dönemleri çoktan geçtik 5-6 ay önce sizinte tavsiyenizle Ferro sanol kullanmıştık kansızlık vardı sonra düzeldi şurubu bıraktık.Ama bu ara herşeyi ağzına atınca hani derlerya kansızlar toprak yer,bulduğunu ağzına atar diye bende buna istinaden tekrar kan sayımı yaptırdım kan değeri normal gibi ama size göstermeden içim rahat etmedi. Değerlendirmenizi rica ederim.Allah razı olsun.Rabbim iki cihanda muvaffak etsin sizi daha ne diyeyim ki bitanesiniz siz :) Sizi çok seviyorum görüşmek dileği ile. Saygılarımla...
![]() Düzenleyen ömer mirza - 12 Oca 2016 Saat 17:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun degerler; yasina gore normal. Artik ben bu Laboratuvarlarin, duzelebileceginden umidi,i kestim.. 8 seneden beri uyariyorum, hala cocuk kan degerlerinin yanina, Eriskin "Referans araliklarini" koyuyorlar. Bu sahtekarlik artik, nasil pirim yapiyorsa, suratlarina tukurseniz bile orali olmuyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|