|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asilkim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 12:31 |
Merhaba doktor bey
oğlum 48 aylık kilo 17.2 boy 102 cm. dün ateşi 39.2 ye kadar yükseldi. küçük tuvaletini yaptıktan sonra sürekli tekrar çişim var diyo ve az da olsa yapıyordu. pipisinin ucu azıcık kızarmış. çok hafif öksürük var, öksürürken sırtının acıdığını söylüyordu. kan ve idrar tahlili yapıldı. doktor iye demiş ama Nitrit negatif. doktor Ultrason ile böbreklere bakmak istedi baktırmadık. antibiyotik zimaks vermiş kullanmadım. onun dışında parol ibufen ve Calpol vermiş. şuan ateş yine yükseliyor, 38.5 ateşi . sadece sabah Calpol verdim, hiç birşey yemiyor.. tahliller ekte. antibiyotik kullanalım mı hocam. doktoru getirin bide ben bakayım dedi hastaneye gidelim mi?
Düzenleyen asilkim - 22 Eyl 2015 Saat 12:55 |
|
![]() |
|
asilkim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kilo fazlasi var. Pipisi icin, Sabunlu sicak-su icine oturtun, 4-5 dakikada duzelir..
SAHTEKAR diye iste tamda bu doktora soylenir... Idrarda; Nadir Lokosit var, Nitrit:(-) ve genede IYE var diyebiliyor. Maksadi anladiniz.. Sizi kandirip, birde US parasi tirtiklayacak, sahtekar... Allahtan uyanik cikmissiniz. Aferin.. Gordunuzmu "bilgi" ne kadar kuvvetli bir silah!!! Anemisi filan yok, WBC biraz yukselmis... Bir tedbir, Augmentin400, gunde 2x1 olcek(5ml) baslayin, siseyi bitirin. Zimaks, oyle vara-yoga, basit hastaliklara verilmez!!! Kesin ilac firmasinin HALT YEMESIDIR... 2 tukenmez kalem verse, her hastaya bu ilaci yazar bu doktorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|