|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kbrsrkn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 56 Dakika önce Saat 14:20 |
[IMG]http://
![]() Merhaba hocam Bir yaşında oğlumun sonuçları. Bu sonuçlar ile çocuk gastroenterolojisine yönlendirildik. Bir hafta önce bir yaş kontrolüne gittiğimizde de Ast ve alt değerleri bu aralıkta çıkmıştı. Tekrar ölçtürmemizi söylediler ve değerlede değişiklik olmadı. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Gerçekten gitmem gerekir mi ilgili bölüme? Görünürde oğlumla ilgili herhangi bir şikayetim yok. Eğer şart değilse gidip bebeğimden daha fazla kan aldırmak istemiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zırvalamış. Ne tecrübesi ver, ne de bilgisi!
Yakın tarihte bir VİRÜS ENFEKSİYONU geçirmiş. LYMPH%68.2 ve bu doktorumsu "şey" hala uyanmıyor veya biliyor, sırf dolandırabilmek için görmezden geliyor! AST ve ALT; bir Karaciğer hastalığında yükselse, bu değerler 2,000-3,000 ler civarında olurdu. Sakın bir şey yapmayın, sakın bir yerlere de gitmeyin, tamamı kendiğilinden düzelir. Zaten bu gibi; "bir yaş kontrolü" gibi adi dolandırıcılık yöntemlerini sırf bu gibi sudan sebeplerle halkı kandırabilmek için uyguluyorlar!!! Öyle, yok; "6 ay kontrolu", "1 yaş kontrolü" gibi soytarılıklara kanmayın. Bunları ancak aşşağılık sahtekarlar uygularlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|