|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkandeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkandeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2025 Saat 10:00 |
Hocam kızım 9 yaşında. Yüzünde küçük bir alanda sivilce benzeri birşeyler çıkmışı. Uzun zamandır iyileşmedi. Dermatoloji uzmanına götürdüm. Bazı kan tahlilleri yaptı. Sonuçları yükledim hocam nasıl değerlendirirsiniz?
Düzenleyen serkandeniz - 28 Mar 2025 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dermatologun bir seyden haberi yok! Istedigi tahlillerin tamami soytarilik..
2- Bunun gibi doktorlar, kendileri gibi sahtekar laboratuvarlarla calisirlar!! 9 yasindaki cocukta; "GFR" istenmis ve o assagilik laboratuvarda, eriskin ortalamasi olan; 1.73m² uzerinden hesap yapip. para kesmis!! Bu parasini o sahtekar laboratuvardan geri isteyin! GFR olcebilmek icin, kan alinirken, "Boy ve kilo bakilmasi" ona gore "metre-kare" hesabi yapilmasi icap eder. Ama Turkiye' de bunu bilecek kac laboratuvar var zannediyorsunuz!! Saglikta curume ve assagilasma o kadar derinlesti ki, bu gibi seylerle ugrasmaya sira gelmiyor. 3- Benden ne gibi bir yardim bekliyorsunuz?? Bende sihirli bir guc var da, sizin cocugunuzun yuzunu, teee Arizona'dan gorecegimde care mi olacagim??? Bir zahmet bir sesim gonderseniz???
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2025 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
serkandeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkandeniz
Yanıt için teşekkürler hocam. 2 ay önce size yüz resmini göndermiştim. Thioccillin krem önermiştiniz. Kullandık geçmedi diye size tekrar yazmıştım. Siz de ciddiye doktoru görsün demiştiniz. Burda size yüzü için değil de kan değerlerinde bir sorun var mı diye sormak için yazmıştım. Tahlilde bun değeri yüksek görünüyor. Cildiyeci Azitro 200 mg, Imex merhem, Akela forte jel verdi. Yüz resmini ekliyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120014 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ergenlik sivilceleri.
Her aksam yatmadan once sabunlu sicak su ile yuzunu yikasin. Eger; cildi eskisi gibi piril-piril olsun istiyorsaniz, basuna umutlanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|