|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B12 eksıklığı de var dedi kadir bey.onun için ilaç kullanayim mi..birde endoskopi ile ilgili ne düşünüyorsunUZ.yaptirmalimiyjm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!!! Hem CAHIL, hemde APTAL olduklari icin boyle sacmalarlar.. Once Famodin40'i kullanin, sonuc alamazsaniz, yaptirin..
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sagolun ALLAH sizden bin kere razı olsun..alt ve ast değerlerim yüksek çıkmış ama doktor bunu değerlendirmedi hiç bakmadi bile..karaciğer yağlanması da bu değerleri yükseltir mi.ya da hepatit testi yaptırmak gerekir mi..Çok yüksek degilmi değerler bi kaç ay sonra yeniden tahlil yaptırayım mı ...boyum 1.60 kilom 78 kilo vermeliyim..aslında ben famodinı kullanıyorum 3 4 aydır ama sürekli değil ara verdim bazen..şimdi bugünden itibaren başlıyorum sadece sabahları bi tane iciyorum 2 3 ay ..beslenmeme de dikkat ediyorum.sonuç alamazsam mecbur endoskopi yaptiricam öyle mi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|