Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:14
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:36
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:51
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:55
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 06:02
Kadir bey merhaba ,hepatit olabilir demistiniz kan ve idrar tahlillerimi yaptirdim.degerlendirirmisiniZ rica etsem..şiddetli mide ağrılarım devam ediyor.ayda en az 3 kez kusma ve şiddetli mide ağrısıyla hastanelik oluyorum..doktor endoskopi yapalım dedi.yara mı  var ülser mi gormek için .ama ben endoskopi den  cok korkuyorum.yaptırmam  şart mı. .birde idrar yolu iltihabı diyip.antibiyotik yazdi ama benim hiç ağrım sancim şikayetim yok  onunla ilgili.yazdığı ilaçları da gönderdim size..vitaminler hakkında Ne düşünuyorsunuz. .cokihtiyacim var fikirlerinize .simdidenn teşekkürler. Kolestrol de sınırda çıkmış ve bir de idrarda keton neden olur sadece pozitif çıkmış ne kadar yüksek yazmıyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 20:23
SAKIN ne soylenenlere inannin, nede baska bir tahlil yaptirin..
1- Sabahlari (gunde 1 defa); Famodin 40 tablet 2-3 ay alin...
2- Kesinlikle IYE yok!!  Sakin idrar yolu enfeksiyonu var diyen/diyecek olan sahtekarlara inanmayin..
3- AST,ALT hafif yuksek, belki Hepatit gecirdiniz ve iyilestiniz.. Zaten bir onemide yok artik...  
4- SAKIN , o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. Aptal daha en basitinden bir"Idrar Tahlilini" bile
degerlendirmekten aciz... Veya, isin sahtekarligini yapiyor ki, cogu Turk doktoru bu sahtekarligi bilerek
yapar!!
5- HER kusan hastanin idrarinda; Keton:(+) olur.. Baska hicbir anlami yoktur!!! 
{ Tip:1, seker hastalarinda olan, "Keto-asidoz'da", Keton:(++++) olur. Sayisal degeri yoktur.} 

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 21:25
Cok sagolun..endoskopi olmalimiyim  peki..birde vitamin ve kan değerleri düşük mu .onlar için bisey yapmalımıyım...dvit ampul iceyim mi..hepatit geçirip hemen iyileşme durumu oluyor mu..alt ast değerleri başka hangi durumlarda yüksek olur..mide ilaçlarını kullanmıyorum o zaman.sadece famodin..şiddetli ağrılarım için başka ne yapmalıyım. Beslenme değişikliği yeterlimidir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2018 Saat 06:11
HGB:12.16g/dL   Ne anemisi.. Tipik sahtekar Turk hilesi!!  
HGB'yi dikkate almadan, Ferritin degerine bakan bir ahmak!!! Her enfeksiyonda, Ferritin degeri duser.. 
D vitaminini atlamisim... Asiri dusuk!!!!
Simdi 1 ampul, 1 ay sonra bir ampul ve Mayis ayinda tekrar 1 ampul daha alin ve her sene Mayis
aylarinda 1 ampul Dvit3 icin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2018 Saat 06:15
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.