|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 05:14 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba ,hepatit olabilir demistiniz kan ve idrar tahlillerimi yaptirdim.degerlendirirmisiniZ rica etsem..şiddetli mide ağrılarım devam ediyor.ayda en az 3 kez kusma ve şiddetli mide ağrısıyla hastanelik oluyorum..doktor endoskopi yapalım dedi.yara mı var ülser mi gormek için .ama ben endoskopi den cok korkuyorum.yaptırmam şart mı. .birde idrar yolu iltihabı diyip.antibiyotik yazdi ama benim hiç ağrım sancim şikayetim yok onunla ilgili.yazdığı ilaçları da gönderdim size..vitaminler hakkında Ne düşünuyorsunuz. .cokihtiyacim var fikirlerinize .simdidenn teşekkürler. Kolestrol de sınırda çıkmış ve bir de idrarda keton neden olur sadece pozitif çıkmış ne kadar yüksek yazmıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ne soylenenlere inannin, nede baska bir tahlil yaptirin.. 1- Sabahlari (gunde 1 defa); Famodin 40 tablet 2-3 ay alin... 2- Kesinlikle IYE yok!! Sakin idrar yolu enfeksiyonu var diyen/diyecek olan sahtekarlara inanmayin.. 3- AST,ALT hafif yuksek, belki Hepatit gecirdiniz ve iyilestiniz.. Zaten bir onemide yok artik... 4- SAKIN , o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. Aptal daha en basitinden bir"Idrar Tahlilini" bile degerlendirmekten aciz... Veya, isin sahtekarligini yapiyor ki, cogu Turk doktoru bu sahtekarligi bilerek yapar!! 5- HER kusan hastanin idrarinda; Keton:(+) olur.. Baska hicbir anlami yoktur!!! { Tip:1, seker hastalarinda olan, "Keto-asidoz'da", Keton:(++++) olur. Sayisal degeri yoktur.} |
|
![]() |
|
Cok sagolun..endoskopi olmalimiyim peki..birde vitamin ve kan değerleri düşük mu .onlar için bisey yapmalımıyım...dvit ampul iceyim mi..hepatit geçirip hemen iyileşme durumu oluyor mu..alt ast değerleri başka hangi durumlarda yüksek olur..mide ilaçlarını kullanmıyorum o zaman.sadece famodin..şiddetli ağrılarım için başka ne yapmalıyım. Beslenme değişikliği yeterlimidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HGB:12.16g/dL Ne anemisi.. Tipik sahtekar Turk hilesi!! HGB'yi dikkate almadan, Ferritin degerine bakan bir ahmak!!! Her enfeksiyonda, Ferritin degeri duser.. D vitaminini atlamisim... Asiri dusuk!!!! Simdi 1 ampul, 1 ay sonra bir ampul ve Mayis ayinda tekrar 1 ampul daha alin ve her sene Mayis aylarinda 1 ampul Dvit3 icin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2018 Saat 06:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|