|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 18:39 |
Merhaba hocam, benim 7 yaşında kızım oldu bitti iştahı olmayan çok zayıftır.(19kg 123cm) Çok şükür ki enfeksiyonları sizin yontemlerinizle kolay anlatır. Lakin son iki haftadır evimizde kuvvetli bir virüs vardı ve çok zorladı çocukları. Hiç ilaç vermedim. Fakat hep düzgün beslenmediği için bir sene oldu diye tahlil verdirdim. Değerleri fotograf ile gönderdim. Doktora gosteremedik fakat ben çok endiselendim. Sonuçları yorumlarsaniz sevinirim. Bir de d vitamini cok düşük çıktığı için iğne mi vurulmali kac doz bilgilendirirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen semah - 27 May 2016 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim cok buyuk, okuyamiyorum..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dilerim Hocam. Şimdi duzeltmeye çalıştım umarım anlaşılır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece D vitamini cok dusuk(her Turk cocugunda oldugu gibi)
Bugun ve 1 ay sonra, toplam 2 ampul Dvit3 ampul icirin... Ekim ayinda, tekrar baktirin. Gerisi hic onemli degil, sakin Demir ilaci vermeyin, sadece hergun etli gida almasini saglayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|