|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin tamami sahtekar.. resmen doktor-Laboratuvar ikili cetesi...
1- 5 yas icin WBC: 5.5-15.5 araligindadir. Ahlaksiz laboratuvar eriskinlere ait referans degerlerini vermis.. WBC:12.33, hastaligin, virutik oldugunu ve antibiyotik gerekmedigini gosterir. Allahin geri zekalisi birde igne yapti ha!!! Bunlarda vicdan filan hak getire... 2- Gripler, 4-5 gun ates yaparlar, sakin o sahtekarin hicbir dedigine kanmayin.. Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Isterseniz, 10 igne yaptirin, Gribi tedavi edemezsiniz ve atesi dusuremezsiniz.. O sahtekar doktor ve Laboratuvari sikayet edin diyecem de, kime sikayet edeceksiniz.. "Ananizi open, kadi"!!! Bunlari aynen iletebilirsiniz. |
|
![]() |
|
tufi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler hocam bilgileriniz icin.şişmiş lenf bezleri sıcak ve sadece az bir yumusama var.bunun icin ne diyorsunuz.soyledikleriniz bunun icindemi geçerli.simdi bugun basliycagim suprax ı kullanmamalimiyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir dediklerine inanmayin, hicbir dediklerini yapmayin. Lenf bezleri hic onemli degil, onemli olanlari anlattim, onlari okuyun.
|
|
![]() |
|
tufi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ediyorum dr.kadir bilgileriniz için.bugun uygulamaya basliyorum soylediklerinizi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|