|
Tahlil sonuclar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 13:35 |
Kadir hocam iyi günler yaklaşık iki haftadır oğlumda dikkatimi çekecek kadar bir saç dökülmesi mevcuttu ben mevsimsel olduğunu düşünerek çok üstünde durmadım ama dün ogrtmninarayip iki kere üst üste saç öbeği gördüm deyince dün akşam kan tahlili yaptırdım bütün değerlerine baktırdım sonuçları assaya yükledim doktoru iyi olduğunu sadece d vit düşü dedi biz 40-50 arası olmasini isteriz dedi ben Nisan ayında oğluma bir ampul icirmistim ama değerinin 20 olduğunu söyledi ben sonucalara E nabız üstünden yeni gördüm ama 28 yazıyor yanlış degerlendirmediysem bana bir sprey formunda d vit önerdim biz ailecek yılda bir defa ampul içiyorduk sizin tavsiyenizle hep Nisan ayına denk geliyordu bizde öyle yaptık ne yapabilirim ben şimdi bir ampul daha vereyim mi gerek var mive diğer değerler icon ne dusunuyorsunuz şimdiden teşekkür ederim 🙏 oğlum bu arada 31 kilo 1.42 boyu ve 8 yasinda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemi :Yok
Antibiyotik:gerekmiyor Farklı görülenler, erişkin "Referans Aralıkları" kullanıldığı için. D vitaminin olması gerelen aralık:50-100 arasıdır. Türk doktorlarının bu konuda bir bilgileri yoktur. Onlar kendi aralarında toplanırlar ve Türkiye'de halkın tamamında D vitamin düşüklüğünü düzeltemedikleri için, "Referans Aralıklarını" (konsensus) ile düşük gösterirler. Dünyada böyle ahmakca bir düşünce tarzını asla göremezsiniz. Şimdi1 ampul ve bir ay sonra tekrar 1 ampul içirin ve Eylül ayında tekrar (SADECE) D vitamini baktırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir hocam Eylül ayında d vitaminine baktirip yazicam size
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|