Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuclar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuclar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuclar
    Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 13:35
Kadir hocam iyi günler yaklaşık iki haftadır oğlumda dikkatimi çekecek kadar bir saç dökülmesi mevcuttu ben mevsimsel olduğunu düşünerek çok üstünde durmadım ama dün ogrtmninarayip iki kere üst üste saç öbeği gördüm deyince dün akşam kan tahlili yaptırdım bütün değerlerine baktırdım sonuçları assaya yükledim doktoru iyi olduğunu sadece d vit düşü dedi biz 40-50 arası olmasini isteriz dedi ben Nisan ayında oğluma bir ampul icirmistim ama değerinin 20 olduğunu söyledi ben sonucalara E nabız üstünden yeni gördüm ama 28 yazıyor yanlış degerlendirmediysem bana bir sprey formunda d vit önerdim biz ailecek yılda bir defa ampul içiyorduk sizin tavsiyenizle hep Nisan ayına denk geliyordu bizde öyle yaptık ne yapabilirim ben şimdi bir ampul daha vereyim mi gerek var mive diğer değerler icon ne dusunuyorsunuz şimdiden teşekkür ederim 🙏 oğlum bu arada 31 kilo 1.42 boyu ve 8 yasinda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 16:24
Anemi :Yok
Antibiyotik:gerekmiyor
Farklı görülenler, erişkin "Referans Aralıkları" kullanıldığı için.
D vitaminin olması gerelen aralık:50-100 arasıdır. Türk doktorlarının bu konuda bir bilgileri yoktur.
Onlar kendi aralarında toplanırlar ve Türkiye'de halkın tamamında D vitamin düşüklüğünü düzeltemedikleri
 için, "Referans Aralıklarını" (konsensus) ile düşük gösterirler. Dünyada böyle ahmakca bir düşünce tarzını
 asla göremezsiniz. 
Şimdi1 ampul ve bir ay sonra tekrar 1 ampul içirin ve Eylül ayında tekrar (SADECE) D vitamini baktırıp
bana yazın.
Yukarı Dön
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2024 Saat 18:10
Teşekkür ederim Kadir hocam Eylül ayında d vitaminine baktirip yazicam size
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.