|
Tahlıl sonıucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 48 Dakika önce Saat 19:36 |
Hocam merhaba
Kusma ve ateş şikayeti ile hastaneye gittik. Crp34 wbc:6,32 idi. 3 günlük antibiyotik verdi doktor. Azitro. Bir önceki seferde de aynı sekıldekusma ishal ateş sonucu bagırsakta parazit cıkmış ve antibiyotık kullanmıştım. Yine size danısarak. Bu defada aynı duru. Trkrarlanıyor düşünerek antibiyotiği 3 gün kullandım. İlaç ile birlikte çocuk basım agrıyor demeye başladı. 4. Gün yami bugün ilaç vermemiş olmama ragmen yine basım agrıyor dedi. 2. Defa kan tahlili verdik . Bu defa da wbc 3,62 düşmüş. Notmalde asla bası ağrıyan bir cocuk değil, bu bas agrısı ilaç ve viral enf. Nedeni iledir değil mi Boşuna antibiyotk verdim cocuga😫 oğlum 146 cm 31 https://we.tl/t-k81mo6pFqR
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik hiç gerekmiyor.
Dizanteri hariç, hiçbir ishale antibiyotik vermeyin. Eski cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|