|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
Bu arada aile hekimi tahlilleri gördü. Dv3 u ampul olarak almayın. Damla olarak kullan dedi. Sebebini sordum. Yeni proflar bu şekilde tavsiye ediyor dedi. Sonrasında kızımın anemisi olan kızım için çok Süt içtiği için olabilir dedi. Sütun içindeki su fazlalığındanmış. Vs vs bişeler dedi işte. Kan ilacı başlamalıyız dedi. Ne dersiniz :))))) Bunun dışında dv3 yılda bi kere alıyoruz ya biz bu yıl ailece henüz almadık. Kasımdan kasima alıyorduk bu sene atladık. Bütün aile alalım mı yoksa değeri düşük olanlar mi alsın sadece. Birde ilaç olarak anemisi ne başlayalım
Düzenleyen ayemel - 15 Oca 2017 Saat 16:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her kesin almasinda fayda vardir. Siz bosverin, Turk doktorlarina!! Onlarin butun derdi, hastalari kendilerine baglamak, ve tedavileri mumkun olan en pahali sekilde vermektir. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Anemi için ne önerir siniz. 4 yaş
Bir de tahlilleri daha sonra tekrarlatalım mı. Gerek görüyor musunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Melek icin konusuyorsak ve et yediremiyorsaniz, Bir demir ilaci alin ve kullenin.. Ben artik Turkiye'de ne ilac var, Markalarini bilmiyorum
.. 2 ay sonra tekrarlatin. |
|
![]() |
|
Evet hocam Melek için konuşmustum. Teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için.
|
|
![]() |
|
Hocam bunlar yeni sonuçlarımız.. eskilerle değişimi kontrol edebilr misiniz?? Birde hepatit a aşısının melek için yapılıp yapılmadığına dair test yaptırdım. aşısı yapılmış mı? tekrar yapmaya gerek var mı? https://hizliresim.com/6XNR3N https://hizliresim.com/WQD2Jq https://hizliresim.com/3qz8yO |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz Hepatit-A icin test
yaptirmamissinizki!!!! Hepatit-B bakilmis!!! Ben size ne dedim!!! Asi parasi tahlil ucretinden daha azdir.. Yaptirin asiyi, ne ugrasip duruyorsunuz?? Bakin nasil da agizlarina burunlarina bulastirdilar!!! Olan cocuga oluyor..
|
|
![]() |
|
hocam bi tane daha kağıt varmş. onu da size göndereceğim. peki bizim diğer değerlerimiz nasıl.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|