Süte su miktarı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alaaddin
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 9 Saat 51 Dakika önce Saat 01:01 |
Kadir hocam merhabalar, oğlumun dört aylık olması sebebiyle süte başlayacağım. Daha önce size yazdığımda dördüncü ayda başlamak daha makul demiştiniz. Bir tanıdığımızın keçisi vardı dağ keçiisi, bize bebeğe verelim diye beş litre süt verdi, siz inek sütü verin demiştiniz ama köylü teyzeler hep keçi süti vermişler bebeklerine, yarı yarıya su karıştırıp. Sütü şimdi kaynattım bir kısmını soğuyunca derin dondurucuya atacağım ama su miktarını bilemedim, inek sütünü dörtte bir suyla karıştırın demişsiniz eski mesajlara baktım ama keçi sütüyle ilgili bir şey bulamadım. Keçi sütüne de dörtte bir mi yoksa bire bir mi su koymam gerek. Siz keçiye gerek yok inek yeterli demissiiniz ama hiç ot yememiş hep dağlarda gezmiş keçi bulunca da bari şimdilik keçi vereyim sütü bundan sonra veriririm inek sütünü dedim ama doğru mu bilemedim. Yani hocam sormak istediğim keçi sütüne ne kadar su koymalıyım, arada mama da vermeme gerek var mı yoksa keçi sütü inek sütü karışık versem yeterli olur mu, teşekkürler hocam
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|