Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusüt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: süt
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 13:34
Bu arada 9 aylık kızıma, inek sütü katsam muhallebisine zararı olur mu? Kabız olabilir mi?? Bir fikri olan var mı??
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 15:19
canım ben kızım 9 aylıkken normal süte az az başlamıştım. ama çocuk sütlerini kullanmıştım.
yaşında tadına alışık olmadıkları için içmek istemiyorlar. birçok kişide bunu söylemişti bana. bende biraz erken başladım. şimdi kızım maşallah sütü çok severek içiyor.

sende başla bence. önce az az tadına alıştırırsın. hiçbir zararı olmaz merak etme.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 20:12
bence başla canım hem denemiş olursun hemde alışır..ben bazı şeyleri vermek için yaşını beklediğime pişman oldumConfusedşimdi ne süt içiyo nede bişiy yiyoCry
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 21:11
Haklısınız, başlamam gerekir bir an önce. Annem artık yediklerimizden yedir, daha sonra zorlanırsın diyor ama ben pek dinlemek istemiyordum hep doktor ne derse onu uyguluyordum. Ama artık forumda da okuyorum herkes alıştır diyor sizler gibi. Tavsiyeniz için çok teşekkürler :)
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 17:51

sutu biraz sulandir baslarda verirken. ben de 10 aylıkken sutu sulandirip yavas yavas vermeye baslamıstım. yasına gelince direk vermeye basladim. bence de simdiden alıstırırsan ilerde birden verince zorluk cekmezsin

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 18:29
Orjinalini yazan: snyozt snyozt Yazdı:

sutu biraz sulandir baslarda verirken. ben de 10 aylıkken sutu sulandirip yavas yavas vermeye baslamıstım. yasına gelince direk vermeye basladim. bence de simdiden alıstırırsan ilerde birden verince zorluk cekmezsin

bende aynı şeyi yazıcaktım yarı su yarı süt karıştırıp başla canım .sonra yavaş yavaş süt oranını çoğaltırsın Winkdirek süte daha rahat geçersin...bende içirirken çocuk sütleriyle başladım ,yaşından sonra normal tam yağlı süte geçtim.muhallebisini de normal yarı su yarı sütle başlamıştım 9 aydan sonraSmile
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2008 Saat 03:41
O zaman ben de öyle yapayım.  Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2008 Saat 04:01
yaşını beklesen bence daha iyi olur gibime geliyor gerçi işine karışmak gibi olmasın ama her dr 1 yaş oncesi kesinlikle onermiyor bende 1 yaş sonrası başladım ve günde 1 kiloya yakın içiyordu bu iki gündür diş yüzüünden hçbirşey yiyip içmiyor alışması gibi bir zorluk çekmedim markete gittiysem o hafta 1 yaş sonrası mama alıp veriyorum Wink
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.