süt yapan yiyecekler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 57585960> |
Yazar | ||
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ben süt arttırmak için humana stel tee ve hııp çaylarını kullanıyorum. ikiside süt arttırıyor. birde kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzümü karıştırıp kaynatıyorum ve içiyorum bol bol. hem posaları çok güzel bağırsak çalıştırıyor. sütümüde gerçekten arttırıyor. |
||
enverim
Üye Kayıt Tarihi: 27 May 2012 Konum: aile Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
neden sualima cvb veren olmadi?menim denemdiyim hecne qalmadi.hayak qiriqligi yasadim.
|
||
acemi anne
|
||
kumru
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4651 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
malt içecek alkolsuz bira diye geçiyor
içerigi arpa ve $eker bildigim kadariyla sut arttiyo ama gunde 2 bardakdan fazla içmeyin bobreklere yuklenirsneiz hastaneik olursunuz Allah koursun bol bol su için, bebeginizi SIK SIK mezirin emzirmiyosaniz bile sagmaya çali$in SIK SIK bide kararli olun ben bu çcugu napip yapip emziricem mama alternatifi yok diye du$unun |
||
kübRAbia
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 918 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
çok teşekkürler canım,hemen bunları alıp denicem,hepsi faydalı bitkiler sonuçta,sütü de artırır eminim |
||
enverim
Üye Kayıt Tarihi: 27 May 2012 Konum: aile Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
azerbaycan ,qardas olke. bizde kvas deye bir icki var,yeqin odu bu malt
|
||
acemi anne
|
||
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
dobıs
Üye Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
rezenede ıcınce sütüm bol oldu kuru borulce ılk zamanlar fayda ettı ama daha sonra süt olmadı bende
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 57585960> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|