süt yapan yiyecekler |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 60> |
Yazar | |
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İşe yararsa ben de içebilirim. Bi dikişte :)
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yarar yarar sadece karar verip denemek önemli....
|
|
HulyaE
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
CEVAP VERİYORUM :
Denedim.. :)
Önce meyve suyuna karıştırdım , ama meyve suyu soğuk olduğu için erimedi mayaar kıtır kıtır etti ağzımda sevmedim...
SOnra biraz ılık suda eritip bi dikişte içtim..Dünden beri 5 bardak içtim..
İŞE YARIYORRRRRRRR
|
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
AA NE GÜZEL BEND EYAPAYIM O ZAMAN.
ŞİMDİ DR.OERTKER İNSTANT KURU MAYA OLUR MU DESEM KOMİK OLUR MU?
HANGİ MAYA BU?
|
|
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok sevindim arkadaşlar çoook,faydalı olduysam ne mutlu bana,herhangi bir kuru maya olur...
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de beneyeyim bari.
|
|
arzu1952
Üye Kayıt Tarihi: 04 May 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Herkese merhabalar siteye yeni üye oldumsüt yapan yiyecekler konulu mesajları görünce hemen okudum ve bende duyduklarımı paylaşmak istedim. Çünkü benimde 4 aylık bir oğlum var ve doğduğu ilk günden beri hiç emmedi. Hala sütü pompa ile çekip biberon ile vermeye çalışıyorum.Sütüm çok olmadığından bu konu ile ilgili çok araştırıp soruşturuyorum. Humana still tee yi bende içiyorum bunun yanında doğal ısırgan çayı ve rezeneninde sütü rtırdığını duydum.Bununla birlikte bulgur, yeşil mercimek ve boza artırır diyorlar......
bu arada kuru maya ile ilgili yorumları okudum. meyve sularına attığınız bildiğimiz hamur işlerine kullanılan aktif kuru maya mı? ne kadar miktar atıyordunuz_? Düzenleyen arzu1952 - 04 May 2007 Saat 13:19 |
|
HulyaE
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba arzu.. evet hamur işlerine koyduğumuz kuru maya..meyve suyuna atma o zaman erimiyor, biraz ılık suda erit bi dikişte dik...
Ayrıca kırmızı soğanı da tavsiye ederim..Gaz yapmasın diye biraz tuzla ovuyorum, bol bol salataya koyup yiyorum.. ;)
Tabi aklına geldikçe bol bol su iç dememe gerek yok sanırım..
Sevgiler,
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 60> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|