süt yapan yiyecekler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 60> |
Yazar | |
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
olabilir tabii,bide kullanabilirseniz yemek tabaklarınıza bir yemek kaşığı maya ekleyin yada içeceklerinize aşırı süt yapıyor,zaten biranında özü maya değilmi bir bakıma?
Düzenleyen maviboncuk - 24 Nis 2007 Saat 16:05 |
|
HulyaE
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
NAsıl maya ? Bira mayası mı hani bocuk boncuk olan ???????
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet kuru maya boncuk boncuk ya meyve sularına karıştırıpiçin yada yemeğinize inanılmaz süt yapıyor şaşarsınız
|
|
devrim76
Üye Kayıt Tarihi: 22 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
süt için bol bol erik kompostosu yaptılar bana büyüklerim,işe de yaradı;ama en çok sütü su yapıyor.içebildiğiniz kadar tüketin.hem çok sağlıklı...:) |
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
HADİ YA KURU MAYA YANİ HİÇ DUYMAMIŞTIM ÇOK PİS KOKUYO AMA O
|
|
|
|
HulyaE
Üye Kayıt Tarihi: 02 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu aralar stok yapmaya başladım sütlerden de çok süt lazım.. MAlum izin dediğin hızla azalıyor...
hemen bugün denemeye başlıyorum bira mayasını..Durumdan haberdar ederim..
|
|
nilay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
haklısın durucum o yüzden meyve sularıba bir tatlı kaşığı karıştırıp bir dikişte için zamanala alışıyorsun
|
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
anlADIM teşekkürler.hülya deneyecekmiş bakalım faydasını görürse yaparım bende.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 60> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|