Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt sağma makinası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSüt sağma makinası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rabisp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: Süt sağma makinası
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2009 Saat 13:12
Merhaba,
Benim 5 aylık bir oğlum var ve anne sütü alıyor. Yakında işe başlamak zorunda kalacağım.Ve şimdiden süt biriktirmeye çalışıyorum. Ama doğumdan hemen sonra yaklaşık 3 ay göğüslerim yaraydı ve çok zor emzirdim. Çok şükür geçti. Be...dor'un elektrikli süt sağma makinasını aldım sütü saklamak için. Ama göğüs uçlarımı çok acıtıyor, tekrar yara olacakmış gibi acıyor ve çok korkuyorum. Acaba kullandığım üründen dolayı mı yoksa göğüs uçlarımın daha önce yara olmasından kaynaklı mı? bu ürünü kullanan var mı acaba? bir de sütü buzdolabı poşetlerinde derin dondurucuda saklıyorum. daha farklı bir yolu var mı?
Teşekkürler
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 4308
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2009 Saat 13:33
rabiş sana da merhaba
ben  bahsettiğin markayı değil de me..la  marka kullandım..sağım işleminin sonu na doğru göğüs hafiflediği için acıyla karışık bi rahatsızlık veriyordu makine...tekrar yara olacağını sanmıyorum eğer doğru pozisyonda sağıyorsan...süt  için özel  ,değişik ebatlarda saklama kabları mevcut...kolay gelsin

Yukarı Dön
nehirsebiha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2011 Saat 21:59
bende bebegimin yanış tutmasından dolayı gögüslerim çatladı sagma makinesi me..la kullandım onun ayarı vardı hafif ayara ayarlıyordum gögüs uçlarını tahriş etmedi seninkinde varmı ayar acaba sagdıktan sonra krem sür midicosol ,fitoyu karıştırdım krem yaptım sürekli sürdüm hemen iyilesiyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.