Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SÜT İÇMEYE ALIŞTIRMAK!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSÜT İÇMEYE ALIŞTIRMAK!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 12:23
ben yaklaşık 4 aydır veriyorum..Kadir Beyde verin diyor zaten..Smile çok seviyorlar sütü..
bazen bisküvi katıyorum bazen pekmez..bazende sade içiyorlar..

gülşahcığım bencede başlamalısın..
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 13:19
Oğlum 4 aylıktı üste başladığımızda. 1 yaş sınırı kesinlikle safsata Angry
Çokta memnunum hala da severek içer, hiç sulandırmadım alıştırırken, kayınvalidem sulandır filan ağır gelir dedi ama ben bildiğimi okudum sulandırmadım. Biraz tadını yadırgadı ama sonra alıştı. Şimdi sütsüz duramıyor Big smile Kızım da 9-10 aylık filandi, hiç istemiyordum, eşim mamalara yetişemiyorum artık deyince mecburen kabul etmiştim, oysaki hata etmişim... Ama yine de kızım çok seviyor sütü... Süt olsun onlara, her türlü sütü içiyorlar...
Yukarı Dön
selican Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 13:25
aslında şöyle bir şey var biliyormusunuz.hep çevremdeki bebeklerde bunu gözlemledim.bir yiyeceğe içeçeğe ne kadar geç başlarsan çocuk onu ilerde sevmiyor ya da hiç ağzına bile sürmüyor.erkenden her şeyi tattıran annelerin bebekleriyse maşallah severek yiyip içiyorlar.ben çoğu şeye doktoruma uydum.biraz geç kaldım.iyimi oldu kötümü bilemiyorum.selinin ilerde bir kardeşi daha olursa biraz rahat büyüteceğimWinkWinkWink
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 13:29
kızlarım prematüre doğmalarına rağmen 4. aydan itibaren azar azar herşeyden tattırdım..çok şükür şuan herşeyi yiyorlar..

yiğenim 3,5 yaşında ve hala yeme problemi var..100 cc sütü zor içiyor..çorba yemek vs...hiç yemez..
12 kilo..pelin yakalıyacak senin kilonu yesen biraz halacığım diyorum..içim bulanıyor ya hala diyor.. :)
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 14:18
benim oğlumda 1 yaşında başladı süt içmeye şimdiki aklım olsa idi 9 aylıktan başlatırdım devam sütleri ile. oğlumun 2-3 ay sürdü süte alışması alışma döneminde birde gaz sancısı hortladı epeyi kötü günlerdi.

ben süte bebe büsküvise ve bal ekleyerek alıştırdım arkadaşım
Yukarı Dön
türkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 14:46
ben oğluma 10 aylıkken başladım süt içirme çabalarına. heşeyi denedim olmadı. en sonunda bebe bisküvisi ve bal karıştırarak hazırladığım sütü sevdi. onu dakaşıkla yediriyorum. ne bardakla içiyor ne de biberonla. ilk başlarda yarım su badağını zorla bitirirken şimdi bir bardağa çıktık çok şükür. inşallah ilerde daha sorunsuz ve daha severek bardakla içer diye ümit ediyorum.Confused
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 15:25
zaten süt kemikleri geliştirir diyolar bide 1 yaştan önce vermeyin diyolar e asıl bu dönemde daha iyi bence kemikleri içinnn bende başlıyorum bugunden itibaren vermeye geç kaldım bileee Big smileBig smilesağolun
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 16:03
ben oğluma 3 aydır süt veriyorum yani 5 aylıktı başlattığımda tam olarak sütü ilk başlarda zor içiyordu ama şimdi gayet güzel bir seferde 240 ml sütü içiyor. Ama ben yinede sulandırıyorum biraz sütü 240 ml içine 200 ml süt 40 ml su şeklinde bazende içinde cici bebe yada pekmez katıyorum... Bazen meyve atıyorum bardakla veriyorum her türlü içiyo artık... Bizim derdimiz biberonla içmiyo sütü illa bardakta içecekLOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.