|
Süt allerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2022 Saat 14:48 |
Kadir hocam öncelikle sevgiler.
Kızım 5 aylık 7,800 kg ,63 cm boy ve sadece anne sütü alıyor.4 yaşındaki ablasında bebekken süt allerjisi vardı şu anda yok zamanında katı bir diyet yapmıştım. Şimdi küçük kızımda da 2 hafta önce kakasında kan noktacıkları gördüm yazılarınızdan okudum ve takibe başladım.fakat bugün balgam şeklinde bamya büyüklüğünde kan gördüm.fotoğrafı da var fakat önce yazarak sormak istedim.kızımda hiçbir huzursuzluk yada cilt tepkisi yok.diyete başlamalı mıyım,allerji doktoruna götürmeli miyim?nasıl bir yol izlemeliyim?siz ne derseniz o yolu izleyeceğim.🙏🏻 Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
800 gram fazlası var. Sizin "kan" dediğiniz şeyler, aşırı fazla yemek sonucu olan bazı kristaller.
Süt allerjisi palavrasına kanmayın. Günde:4 defadan fazla beslemeyin. Bir defada 200ml den fazla vermeyin. Siz "katı diyet" yapınca, sütünüz azaldı ve abladaki o görünüm düzeldi! Türk doktorlara inanmayın. Öyle allerji filan olsa, kilo alamaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eki 2022 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir hocam.İyi ki
Varsınız 🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|