SUREKLI UYKU |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
7beni
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2015 Saat 16:22 |
Hocam iki haftadir atessiz burun akintisi oksuruk vardi dunn alti kere kustu gece surekli oksurdu ogurdu.bugun ateslendi hicbirsey yemiyor su dahi icmiyor bugunde bir kere kustu.ates 38.4 ..37.2 arasi gidip geliyor surekli uyumak istiyor uyanikkende ruyada gibi konusiyor.Az once cisini yapti karnim ahriyor uyuyalim dedi .napayim hocam.yardim.edin her ihtimale karsi emedur ve ibufen yanimda ikisinide kullanmadim. Domuz gribimi
bu sene krese basladi 36 ay 17kilo boy 1,01cm |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ister Domuz Gribi olsun, ister siradan Grip veya Viral ishal olsun, SAKIN:Ilac/antibiyotik vermeyin. Atesine de karismayin. Cok kusarsa, Emedur100 fitil kullanin. (Gunde en fazla:2x1)
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
KHocam sabah uyandiginda iyiydi simdi yine ateslendi ve oksurukten nefes alamiyor dili bembeyaz ve cok kotu agiz kokusu var .bi kan ta hlili yaptirip serum taktirsakmi yemek yiyemiyorya iyi gelirmiki.caresiz hissediyorum.iki gundur gecedir uykususuz hocam
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sadece; Kan sayimi yaptirin ve tamamini bana yazin.
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam hastanedeyiz su an.kan tahlili sonuclaribi bekliyoruz serumda taktilar sivi takviyesi icin.dr cigerlerden ses gelio kesik kesik oksuruo konusuo dedi.bende wbc ye bi bakalim.dedim.rontgen cekelim dedi istemiyorum dedim.sonuclari yazarim
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Wbc7.14
Rbc 4.24 Hgb 10.9 Hct 31.9 Mcv 75.2 Mch 25.7 Mchc 34.2 Rdw 13.2 Pdw 10.7 Plt 275 Mpv 9.9 pct 0.27 Neut 60.8 Lym25.8 Mon 13.3 h eos0.0L baso0.1L neut 4.34 Lym 1.84 Mon 0..95h eos 0.00 Baso 0.01 Hastanrdeyiz hocm cvpp bekliorum kutfen
|
|
7beni
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam azomax diye bir ilac verdi oksurugu hecmezse unb.ye goturun dedi.
surekli uyuyor uc kilo verdi iki gunde ne bu jocam bir yudum.su disinda bucuduna bisey girmiyor.Esim arkadaslarim herkes benimle kavga ediyo nasil annesin bicdanin yokmu diye kahroluyorim.napim nolur soyleyin.evladimi oyle hareketsiz gordukce mahvaluyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
KACIN..... Hemen oradan kacin, yoksa tavuk gibi yolarlar sizi...
WBC:7.14 ve o namussuz hala antibiyotik yaziyor. Hemde en olmayacak Antibiyotigi.. Cocugunuz Grip geciriyor. Sadece: Limonlu bal, Srum fiz ve ColdMix kullanin.. Yoksa; "Sahtekarligin 3 safhasi' da size uygulanir. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|