Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sürekli öksürük ve burun tıkanıklıgı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsürekli öksürük ve burun tıkanıklıgı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2013 Saat 17:44
cevabınız ıcın tskler..cold mıx kullanıyorum..

bu arada genız akıntısını rahatlatan MANYS PROPOL SAFT isimli bitkisel surup onerdi bir dr.
sizce kullanabılırmym?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118321
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2013 Saat 18:41
"Bitkisel"  dedilermi, uzak duracaksiniz... Hele Tarim Bakanligindan ruhsatli ise, eve bile sokmayin..
Yukarı Dön
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 12:30

Kadir Bey merhaba,

Kızımın öksürüğünü anlattıklarınızı uygulayacak geçirmeye çalışıyorum..2 gecedir, sanki yırtılırcasına öksürüyor.hani kütür kütür derler ya..ve cok BALGAMLI..ama tekrar yutuyor tabii.

Burnu birgün iyi ertesi gün yine tıkanıyor, koyu yesımlımsı akıyor, ertesı gun beyaz akmaya başlıyor..

Öksürüğü böyle şiddetli olması kötü bir anlama gelirmi? Ciğerlere inme riski varmıdır ve bunu nasıl anlayabilirim yada şüphelenebilirim?

Ayrıca, işin kötüsü bende aynı siddette öksürüyorum, sımdıde esımde başladı..sanırım hepımıze bulaştı..evde deliler gibi öksürerek dolanıyoruz..

Birde, size sorduğum şurubun içeriği;

FORMÜLASYONU
(10 ml için)
Arı balı 85
Saflaştırılmış propolis 5
Kekik ekstresi 2.15
Mentol 0.5
Acerola 0.35
Deiyonize su 7       

Zararı veya faydası olabilirmi?    

Yardımlarınız icın cok teşekkürler..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 19:44
Buna para vereceginize, evde "Limonlu bal" hazirlayin, ayni sey... Strepsil (Honey&Lemon) pastil bile bundan daha ustundur.
Yukarı Dön
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 21:51
tamam hocam sagolun..
peki asagıdaki konuda yorumunuzu merak edıyorum..gece cok kotuyuz..cok ama cok oksuruyor..

Kızımın öksürüğünü anlattıklarınızı uygulayarak geçirmeye çalışıyorum..2 gecedir, sanki yırtılırcasına öksürüyor.hani kütür kütür derler ya..ve cok BALGAMLI..ama tekrar yutuyor tabii.

Burnu birgün iyi ertesi gün yine tıkanıyor, koyu yesımlımsı akıyor, ertesı gun beyaz akmaya başlıyor..

Öksürüğü böyle şiddetli olması kötü bir anlama gelirmi? Ciğerlere inme riski varmıdır ve bunu nasıl anlayabilirim yada şüphelenebilirim?

Ayrıca, işin kötüsü bende aynı siddette öksürüyorum, sımdıde esımde başladı..sanırım hepımıze bulaştı..evde deliler gibi öksürerek dolanıyoruz..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2013 Saat 22:48
Oksuruk; sizin savunma mekanizmanizdir. Hastaligin Akcigerlere inmesini, oksuruk onler.. Bu sebeple, oksuruk kesici ilac kullananlarin basi hep belaya girer.. Benim Grip icin anlattiklarimi uygulamaniz yeterlidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.