|
Sürekli Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 16:46 |
Dr Bey kızım 7 yaşında gece başlayan kusmaları 13 saattir aralıklarla devam ediyor , kustuktan sonra su içiyor 10 dk sonra öğürüyor midesinde hiç birşey tutamıyor emedur fitil verebildim henüz 1 saat geçti yine kusuyor aralıklarla sizin tifo ile ilgili yazılarınızı okudum korkuttu müdahele için dr a mı gitmemiz lazım kimi önerirsiniz bu testi yapması için 🥺 Geçen aylarda ağır ateşli gripte geçirdi artık cidden bilemiyorum meningokok dediğiniz bakteri miydi de ben evde tedavi etmeye çalıştım iyileşti ama 2 hafta sürmüştü vicdan yapıyorum lütfen yardımcı olun 😔
|
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey bu test için hangi hantaneye gitmeliyiz İstanbuldayız anadolu yakasında
|
|
![]() |
|
Kusması hala devam ediyor dr Bey bize yol gösterir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği bir gıda dokunmuş. Emedur100 fitil kullanın.
|
|
![]() |
|
Hastaneye geldik bağırsak hareketleri çok dedi dr serum yazdı Dr Bey emedur fitili 16.00 da vermiştim kaç saat aralıklarla verilmesini uygun görürsünüz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günde 2 defa verebilirsiniz. Arkadan ishal gelecek.
Sakın antibiyotik/ilaç vermeyin.
|
|
![]() |
|
Dr Bey kanda idrar yolunda enfeksiyon çıkmış dr onun için 7 gün kullanması gereken ilaç verdi , idrar yaparken yanma vs olmuyordu doğru teşhis olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Yanlış söyledim sanırım gittiğimiz dr kusma için serum yazdı kan ve idrar tahlili de istedi , idrarda enfeksiyon çıkmış bunun için 1 haftalık ilaç yazdı ve kusma devam ederse şurup verdi fakat biz ilaçları henüz almadık Tahlil sonuçlarınıda bize vermediler ama isterseniz hastahaneden alırım. Bu kusmalar idrar yolu enfeksiyona bağlı mıdır dedim evet dedi dr 🙁
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|