Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sürekli Kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sürekli Kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sürekli Kusma
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 16:46
   Dr Bey kızım 7 yaşında gece başlayan kusmaları 13 saattir aralıklarla devam ediyor , kustuktan sonra su içiyor 10 dk sonra öğürüyor midesinde hiç birşey tutamıyor emedur fitil verebildim henüz 1 saat geçti yine kusuyor aralıklarla sizin tifo ile ilgili yazılarınızı okudum korkuttu müdahele için dr a mı gitmemiz lazım kimi önerirsiniz bu testi yapması için 🥺 Geçen aylarda ağır ateşli gripte geçirdi artık cidden bilemiyorum meningokok dediğiniz bakteri miydi de ben evde tedavi etmeye çalıştım iyileşti ama 2 hafta sürmüştü vicdan yapıyorum lütfen yardımcı olun 😔
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 17:41
  Dr Bey bu test için hangi hantaneye gitmeliyiz İstanbuldayız anadolu yakasında 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 18:32
 Kusması hala devam ediyor dr Bey bize yol gösterir misiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 19:02
Yediği bir gıda dokunmuş. Emedur100 fitil kullanın.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 19:19
Hastaneye geldik bağırsak hareketleri çok dedi dr serum yazdı Dr Bey emedur fitili 16.00 da vermiştim kaç saat aralıklarla verilmesini uygun görürsünüz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 19:23
Günde 2 defa verebilirsiniz. Arkadan ishal gelecek.
Sakın antibiyotik/ilaç vermeyin.
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 21:18
   Dr Bey kanda idrar yolunda enfeksiyon çıkmış dr onun için 7 gün kullanması gereken ilaç verdi , idrar yaparken yanma vs olmuyordu doğru teşhis olabilir mi ?
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2025 Saat 23:12
   Yanlış söyledim sanırım gittiğimiz dr kusma için serum yazdı kan ve idrar tahlili de istedi , idrarda enfeksiyon çıkmış bunun için 1 haftalık ilaç yazdı ve kusma devam ederse şurup verdi fakat biz ilaçları henüz almadık Tahlil sonuçlarınıda bize vermediler ama isterseniz hastahaneden alırım. Bu kusmalar idrar yolu enfeksiyona bağlı mıdır dedim evet dedi dr 🙁
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.