|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2017 Saat 13:59 |
Hocam kabızlık hakkındaki yazılarınızı okuyorum ama gene işin içinden çıkamiyorum oğlum 6 ay anne sütü aldı herşey normal hergun yada 2 günde bir kaka yapardı ek gıdaya geçtiğimiz den beri yaklaşık 3 aydır toplam 3 4 kez normal kıvamda yapmıştır sürekli sert ve parça parça ve az miktarda yapıyor 3 gün yapmazsa zaten fitil koyuyorum hemen yapıyor hep müdahale etmem gerekiyor kilosu 10 şuanda az yediği icinmi kabız oluyor nasıl bı beslenme düzeni kurmaliyim daha taneleri şeyler yemiyor hemen oguruyor boğazına deyince eee çorbayla yoğurtla da nekadar doyup kaka yapicak tabi başka ne yer hocam 9 aylık bebek yardim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle; 600ml sut/sutlu gidayi aldigindan emin olun, 1 kuru kofte kadar et/etli yemek verin, ustune ne yerse yesin.. Pirinc, Patates, muz ve elma vermeyin, okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|