Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sünnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusünnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 11:10
benim oğlanlarıda eşim bu yaz yaptırmak istiyor bakalım hayırlısı

Düzenleyen sengulnal - 22 Nis 2009 Saat 11:11

Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 12:03
Merhabalar, biz de Ankara'dayız oğlumu bu ara ( emeklemeye başlamadan) sünnet ettirmeyi düşünüyorum sormak istedim; özel bir alt bezi mi kullanmamız gerekiyor, 1 büyük boy bez? ayrıca dikkat etmemiz gereken şeyler neler olabilir öncesinde ve sonrasında? çocuk doktorumuzun 2 tane doktor tavsiyesi oldu bize, ama önce Nasrettin Hoca' nın dediği gibi damdan düşmüş biri ile görüşmek daha akıllıca olur diye düşündümWinkteşekkürler
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 13:48
Akli ermeden bende istiyorum aslinda. Bakimi daha kolay olur gibime geliyorErmm
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 17:11
ben 8 yaşı bekliycemPig
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 14:29
Oğluşumu aslında yarın sünnet ettirelim diye kararlaştırdık ama sizden bir yorum gelmeyince haftaya kadar beklemeye karar verdik ne olur bir şeyler yazın....
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 15:05
Orjinalini yazan: kumrugumus kumrugumus Yazdı:

Oğluşumu aslında yarın sünnet ettirelim diye kararlaştırdık ama sizden bir yorum gelmeyince haftaya kadar beklemeye karar verdik ne olur bir şeyler yazın....

hiçbir zorluğu yok canım...işi uzmanına yaptırırsan (çocuk cerrahı,üroloji uzmanı yada tanınmış bi sünnetci)sorun olmaz.bende 15 aylıkken hafıf anestezi ile yaptırdım.hersey kolay oldu..pansumana falan götürüsün..en fazla bır gün huysuzluk yapıcaktır..zaten sana neler yapman gerektiği söylenicek ,krem falan yazabilir bide ağrı kesici..
  ben küçükken yapılmasından yanayım..sünnet sonrası daha rahat gecıyoStar
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 15:11
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

Orjinalini yazan: kumrugumus kumrugumus Yazdı:

hiçbir zorluğu yok canım...işi uzmanına yaptırırsan (çocuk cerrahı,üroloji uzmanı yada tanınmış bi sünnetci)sorun olmaz.bende 15 aylıkken hafıf anestezi ile yaptırdım.hersey kolay oldu..pansumana falan götürüsün..en fazla bır gün huysuzluk yapıcaktır..zaten sana neler yapman gerektiği söylenicek ,krem falan yazabilir bide ağrı kesici..
  ben küçükken yapılmasından yanayım..sünnet sonrası daha rahat gecıyoStar

Allah razı olsun valla canım hızır gibi yetiştin. ben de erkenden yaptırmak istiyorum hem sağlığı için hem hatırlamasın istiyorum bu acıyı, nasıl bez kullandınız sonrasında? kaç günde iyileşti hatırlıyor musun? 2 doktor arasında kaldım: biri bizim sürekli gittiğimiz hastanede çocuk cerrahı, diğeri çok samimi arkadaşımız var ürolog onun hocası olan ürolog bir bey. prof muş. karar veremiyorum. oğluşum erkek olcak ama kime teslim edeceğimi bilemedim. arkadaşım da girecek operasyona merak etme diyor ama içim rahat edemedi, kıymetlim Alpim, ne yapayım 30 yaşında anne olunca sanırım böyle oluyorEmbarrassed
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 15:44
aynı bezlere devam etmiştim..ama bır numara buyuk bez kullanabılırsın daha ıyı olur..10 gün falan sürdü iyileşmesi,bazı arkadaşlar plastik bardağın dibini kesipte koymuşlardı ,böylece bişeyle temas etmıyordu sünnet yeri.ama ben gazlı bezle sarıp pansuman yapıyordum daha kolay oluyodu...

kolay gelsin,haberlerini beklıyoruz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.