Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sünnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusünnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şimal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2008 Saat 22:23
Biz 5 aylıkken sünnet ettirdik insanın üzerinden nasıl bir yük kalkıyor anlatamam.

Daha önce kıyamamıştık ama yaptırdıktan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimizi daha iyi anladık.

Keşke daha önce yaptırsaydık çünkü dönmeye başlamıştı kontrol etmek gerekti.

Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız vakit geçirmeden yaptırın emeklemeye başladı mı?Eğer başlamadan yaptırırsanız daha rahat edersiniz.

Sünneti çocuk cerrahlarının yapması gerek biz hastane ortamında çocuk cerrahına yaptırdık buna dikkat ederseniz rahat olur.

Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
Yukarı Dön
cem06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 12:52
slm devrimtipi ayrıntıları özeline yazdım,biz daha yaptırmadık sen bizden önce yaptırırsan haberdar et
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 17:57

arkadaşlar benim kafamdada hep bu soru var

oğlum şuan 2 aylık hareketlenmeden yaptırmak istiyorum aslında ama kıyamıyorumda. en çokta anestezi olayı korkutuyor beni. haa birde bez tutuluyoya canını acıtmıyomu acaba????
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 18:18
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

arkadaşlar benim kafamdada hep bu soru var

oğlum şuan 2 aylık hareketlenmeden yaptırmak istiyorum aslında ama kıyamıyorumda. en çokta anestezi olayı korkutuyor beni. haa birde bez tutuluyoya canını acıtmıyomu acaba????

Hayal'cim gördünmü bilmiyorum bu safyada bende "birşey sormak istiyorum" diye sünnetle ilgili bilgi almak istedim arkadaşlardan. Sağolsunlar çok aydınlatıcı ve rahatlatıcı şeyler yazmışlar istersen ordan da okuyabilirsin. Clown
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
sılam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 00:40
merhaba kızlar bende oğlumu bir buçuk yaşında sünnet ettirdim yapışıklık vardı ben keçiörende özel bir sünnet kliniğinde yaptırdım ve inanın çok memnun kaldım klinikten koşarak ve pantolonuyla çıkardık bende şaşırdım ama gerçekten tıp çok ilerlemiş artık sünnet olan erkek çocuklarına etek giydirilmiyor op. dr. vedat ali canoğlu üroloji uzmanı hepinize tavsiye ediyorum ilgilenen olursa tel. nosunuda yazarım inanın insanın bi daha yaptırası geliyor
selvi berat tuna
Yukarı Dön
yagmurerim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 14:37
kızlar bende erken yaptırmak istiyordum ama dr umuz 1,5 yaş civarında olmasının daha doğru olduğunu bezinini çıkara bileceğimizi söyledi en azından kaka bulaşıp enfeksiyon kapma riskinin ortadan kalktığını söyledi  bizde o aralar yaptırmayı düşünüyoruz ben çok küçükken yaptırmaktan korktum şu anestezi olyı yüzünden bakalım herşeyin hayırlısı
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 23:15
ben ilk oğlumu 15 aylıkken yaptırdım,tam anestezi vermiyorlar zaten hafif bı anestezi ile uyuttular,sünneti çocuk cerrahına  yaptı,yarım saat sonra cıktı ,ağrı kesici fitil verdik 1 saat sonrada bezini taktık koltuklarda hoplamaya başlamıstı zatenLOLLOLLOLcok rahat gecti sünnet sonrası...umarım herkesınkı rahat gecerStar
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 10:37
bu konu süpermiş ya benim oğlumda 17 aylık en geç haziran ayına kadar bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.