Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cem06
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
|
Konu: sünnet Gönderim Zamanı: 07 Şub 2008 Saat 23:25 |
merhaba arkadaşlar, aranızda bebeğini sünnet ettiren varmı?oğlum 7aylık,yaşından önce yaptırmak istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,klinik yada doktor adı yazarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler..........
|
 |
cem06
Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2008 Saat 23:27 |
Ankaradaki annelere yazmak istemiştim,sanırım yanlış yerdeyim.....
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2008 Saat 00:12 |
Canım konunu buraya taşıdım
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2008 Saat 12:37 |
cem06 Yazdı:
merhaba arkadaşlar, aranızda bebeğini sünnet ettiren varmı?oğlum 7aylık,yaşından önce yaptırmak istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,klinik yada doktor adı yazarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.......... |
merhaba banucum,benim oğlum 15 aylıkken,mecbur kaldık sünnet yaptırmaya çünkü idrarında sürekli mikrop ürüyordu ve çocuk dayanamıyor,çığlık çığlığa ağlıyordu.çocuk dr.umuz,tam teşekküllü bir hastanede yaptırırsanız,çok iyi olur demişti,biz de fatih üniversitesinde yaptırdık,çok ta memnun kaldık,düşünürsen,dr.un ismini falan yazarım.eğer düşünüyorsanız,çok geç kalmayın derim,çünkü tuna artık bilincinde olduğu için,biraz etkilendi ama hata bizdeydi,ameliyata yanında girmediğime hala çok pişmanım,o telaş ve tedirginlikle aklımıza gelmedi ne yazıkki benden ayrılıp ameliyathaneye giderken çok ağladı,ayılırkende dr.bunlar acı değil,itiraz ağlamaları dedi ilk gün kalkıp yürüdü,zaptedemedik keratayı çokta çabuk iyileşti.anestezi veriyorlar,çünkü küçük çocuklar çok hareket ettiği için kontrol edemiyorlarmış kendilerini.bende anesteziye takılmış,günlerce içim içimi yemişti,ama onlara verilen anestezi bize verilen gibi değilmiş,tamamen kendini kaybetmiyor,sadece uyutuyormuş.Allah kolaylık versin canım,şimdiden geçmiş olsun.
|
 |
cem06
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2008 Saat 13:42 |
merhaba reyyan,işte bende işin anestezi kısmına takılıyorum,sanırım küçüklerde anestezisiz olmuyor,doktorun adını yazarsan sevinirim,ilgine teşekkürler......
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2008 Saat 00:27 |
cem06 Yazdı:
merhaba reyyan,işte bende işin anestezi kısmına takılıyorum,sanırım küçüklerde anestezisiz olmuyor,doktorun adını yazarsan sevinirim,ilgine teşekkürler...... |
rica ederim canım,ben yarın sana nasıl randeu alacağını ve dr.isimini özel msj atarım inş.için rahat olsun,bende aynı durumdaydım,çok şükür rahat oldu canım.inş.sizde hayırlısıyla atlatırsınız
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2008 Saat 15:51 |
cem06 Yazdı:
merhaba arkadaşlar, aranızda bebeğini sünnet ettiren varmı?oğlum 7aylık,yaşından önce yaptırmak istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,klinik yada doktor adı yazarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.......... |
Merhaba, oğlunuzu sünnet ettirdiniz mi? Biz de bizim oğluşu sünnet ettireceğiz ve nerede ne zaman yaptıralım bilmiyoruz. Ankara'da oturuyoruz biz de. Hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
 |
KEREMIM
Üye
Puanlar: 100
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2008 Saat 19:49 |
merhaba oglunu sunnet ettirdinmizmi bilmiyorum ...doktor konusunda ankarada oturmadigim icin yorum yapamiycam ama...delikanlilari ne kadar erken sunnet ettirirsek okadar iyiymis....ben oglumu 1gunluk iken yaptirdim...iyikide yaptirmisim...tavsiye ediyorum...hem iyilesme sureci cok kisaydi hemde daha sterildi...cunku idrari hala katkisisz oluyor...anne karnindaki gibi...doktorlar aci hisstemediklerini soyluyorlar ama bence hissediyorlardir ama....yasamin ilk zamanlarinda yaptirmak gelisim acisindanda iyiymis....
Düzenleyen KEREMIM - 14 Şub 2008 Saat 19:50
|
Omrum
|
 |