sünnet |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
demrem
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3224 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2010 Saat 13:55 |
|
kızlar oğlumun sünetini yaptıralım istiyoruz. sünnet için bitane doktor bulduk kadir mutlu adı. ama ankara da varsa sızın tavsıye edebılecegınız cocuk cerrahı bıde onları arastırmak istiyorum.
oğlum 19 aylık, kendı doktorumuz genel anestezıyı onermişti ama bu doktor local anestezi ile yapacakmıs merak etmeyın okadar aglamaz dedı ama işte bınbır tane sey düşünüyorum.
neyse onerılerınızı beklıyorum
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Geçmiş olsun şimdiden canım..
Ankaralı anneler belki burayı görmeyebilir,dilersen Ankara topiğine buranın linkini ekleyebilirsin..
|
||
demrem
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3224 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
SAğolasın canım ekleyeyım orayada
|
||
Fatoş-Tuana
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2071 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatoş-Tuana
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
dilekcim hayırlısı olsun canım yaaa oğluşum çok tatlı dr işini biliyordur heralde ben dr dilini anlamadığım için yardımcı olamıyacam zaten sünnet olacak dr acımaz diyorsa yaptır bence
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Canım ben geçen Ekim ayında yaptırdım. Çokda iyi ettiğimi düşünüyorum. Doğumda yaptıracaktım ama Kayınvalide ve akrabaları beni o kadar bunaltmıştıki yaptıramadım. SOnrada aniden yaptırmaya karar verdik. Doktorumuzda iki yaşa kadar yaptırın yada 6yaşından sonra yaptırın demişti. Ama en uygunu 2 yaşa kadar olanı demişti. Çünkü okul çağında çocuklar birbirilerini korkutuyorlar çocuk için ızdırap oluyor demişti. Benimde inanki omuzlarımdaki yük gitti. Ben GATA'da çocuk cerrahı bir prof yaptırdım. İstersen sana özelden atarım numaralarını.lokal anesteziyle oldu. Zaten bende öyle istemiştim asla genel anestesi olsun istemedim. İlkönce pipisine bir krem sürdü orası uyuştu biraz gezdikten sonra operasyon odasına geçtik. İğne yaptı. O sırada irfana sadece cep telefonuma onun dikkatini çekeceği şeyler yüklemiştim ve birkaç oyuncak aldık. Sırayla onları gösterdik. AĞladı ağlamadı desem yalan olur ama oda acısından değil sıkıldı. hareketli çocuk yatyat ne kadar tahmini yarım saat sürdü ama yapışıklıkda vardı İrfanınkinde. Yani daha kısa sürdüğünü söylede hoca bize. Sonra hani şu köpük bardaklar varya onun üst kısmını kesti ve bizede ondan almamız gerektiğini söyledi.birde bir krem verdi. Bir numara büyük bez ve büyük birkaç body aldım bezi değiştireceğim ilk bir gün beni çok zorladı. Ama sonra birşey yapmadığımı görünce izin verdi bezini değiştirmeme. Sonrada bir hafta sonra normal bağladım bezini. Kremi sürmeye devam ettim ama. Ne pansumana, nede kontrole gittik. Ben çok memnun kaldım canısım. Kıyamıyorsun ama sonra çok rahat edeceksin |
||
|
||
demrem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
pınarcım teşekkur ederım canım yaptıracagız ınsallah
şehnaz canım moral oldu bana doktorun soyledıgı sadece 5 dk dıyor haftaya randevu ısteyıp gıdecegım gorusecegım doktorla ama sen bana yıne ozelden yaz doktorun adını telefonunu aklım sureklı kayıyor bır tarafa
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
bende alabilir miyim numarasın bende ankarada yım ve gata da yaptırmayı düşünüyorum özelime mesaj atabilirseniz çook sevinirim.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|