|
Sünnet sonrası yapışıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esma1923 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2025 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2025 Saat 14:18 |
Hocam iyi günler oğlumu 3 aylık sünnet ettik şuan 10. Günü ama gömük pipiymiş masaj yapmazsak yapışacağını ve tekrar sünnet olacağını söylediler.Eşimde bende o masajı yapamadık şuan yapışık gibi alt kısmı.Çok vicdan azabı çekiyorum keşke sünnet etmeseydik bebekken daha rahat geçeceğini söylemişlerdi.Resmen travma sahibi oldum gece rüyamda bile çocuğumun sünnetiyle uğraşıyorum.oğlumun pipi ucunda ki mantar gibi olan kısım görünmüyor hocam elle bastırınca da çıkmıyor.İleride açılır mı doktora götürmeli miyim bir yol gösterseniz çok pişmanım
|
|
![]() |
|
Esma1923 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2025 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/46n1zi5
Düzenleyen Esma1923 - 27 Mar 2025 Saat 15:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son derecede gereksiz bir islem!!
ELLEMEYIN!! Hele, hele SAKIN masaj filan da yapmayin! Yuzbin kere anlattim!! Illaki sunnet yaptiracak iseniz, YA dogar dogmaz yaptirin veya 7 yasindan sonra yaptirin!! Bu sekilde, 10.gunden sonra yapilan sunnetler daima travmatiktir. Zira yeni doganlarda, vucutta olabilecek hasarlarin cok hizli duzelmesini saglayan "doku tromboplastini" en yuksek seviyededir! Yapilacak bir sey yok, sadece pipi basina da pisik kremi surun. Bebeklerde, sunnet derisi pipi basina YAPISIKTIR!! Tekrar yapisma olsa bile sonradan kendiliginden acilir!! Sakin hicbir saglikciya el surdurmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Mar 2025 Saat 19:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|