|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
MERTCİK ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2009 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Puanlar: 2567 |
![]() |
bende oğlanı 6 aylıkken yaptırdım hiç pişman değilim çokta rahat oldu canım
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
aratıyım bi sağol nesibe
![]() |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
canım yaptır vallahi üzerinden bir yük kalkar büyüdükçe yavruna kıyamıyorsun
birde büyüdükçe çok kıpırdadığından oğluşlar hafif narkoz vermek zorunda kalıyorlar
ben pismanım vallahi yaptırmadığıma
|
|
![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
ayy geçen sene yaptırmayı istiyorduk ama olmadı bakalım ne zaman yaptırcağız bilmiyoruz o kadar çok sıkıntımız var ki daha ona sıra gelemedi bi türlü
![]() ama Sibel'cim küçükken yapılması daha iyi sanırım kızların dediği gibi haretlendiği zaman onun için de senin de çok zor olur sanırım ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zeytincin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() |
Merhaba,
Biz oğlumu 2 günlükken sünnet ettirmiştik ve göbeği düşmeden sünnet yeri iyileşmişti.Ben herkese tavsiye ediyorum, hiç sıkıntı yaşamadan atlattık diye.
Sadece bir tecrübe:)
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16315&KW=s%FCnnet&PID=485647&title=span-classhighlightsunnet-span#485647
bunlar işine yarar umarım
![]() bunlarda kadir bey in cevapları
3.cevap da aradığını bulursun canım
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
sağolun kızlar ben yakın zamanda işe başlamadan yaptırayım bali annemler evde idare edemez çünkü
![]() yasom tecrube ver konuş yasom konuş
![]() ![]() |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|