|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nidaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2016 Saat 02:13 |
Hocam İyi akşamlar Umarım iyisinizdir. 6 aylıkken sünnet olmuş oğlumda yaklasık 3 aydır aralıklarla pisinin sünnet derisi ile pipi ucunu ayıran kalın kısmında kaşıntıyla başlayan şişlik meydana gelmekte şuan 3,5 yaşında bu zamana kadar böyle bir sourn olmamıstı bu şişlik bazen pipinin sünnet olan deri kısmında nohuttan daha büyük olarak bazende komple sünnetli deri kısmında olmaktadır ne yapacagımızı şaşırdık arlerjik yada ürtiker olabileceği söylendi fakat tahlillerde sorun olmadıgı söylendi trava..ol ve fucit..c kremleri verdiler kullanıyoruz o an geçiyo bir süre sonra tekrar oluyor sıcaktan yada deterjandan olabileceği iyi durulanmadıgından olabileceği söylendi deterjanımı değiştirdim ölçüsünü azalttım 2 defa durulattım ama yinede oluyor bilgisayarı çok kucagına almaya başlamıştı ondan olabilir belki ısıttıgından diye onuda güzelce anlattım artık kucagına almıyor mümkün oldugunca uzak tutuyorum yedikleriinden olabilir diye düşündüm ama farklı biryerde de yemek yese yine de oluyor ne yapacagımı şaşırdım umarım siz çaresini söylersiniz şimdiden teşekkür ediyorum ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlari zaten, Allerji demeseler sasardim. Turk doktorlarina gore, bilemedikleri her bir halt: Allerji'dir. 2- Resim gonderebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
nidaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu şekilde su toplamış gibi oluyor ilk başlarda çok yumuşak oluşup kaşındıgından mı yoksa şişliğin özelliğinden mi anlayamadım ama epeyce sertleşiyor birde genelde fucite..c kremi sürünce geceden sabaha düzeliyordu bu defa daha uzun sürdü şişkinlik azaldı sadece tamamen gitmedi ![]() ![]() ![]() bazende alt kısmı bu şekilde kabarcıklar oluşuyor ![]() Şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen Gamze - 01 Şub 2016 Saat 13:54 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam özür dilerim yazmayı unutmulum oğlum 45. ayın içinde 108 cm boy 17 kg ağırlık 50 cm baş çevresi ölçülerinde birde bu resimdeki hali yuvarlak kısmın komple şişipte inmeye balşadıgı hali
![]() tekrar teşekkür ederim Düzenleyen Gamze - 01 Şub 2016 Saat 13:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesik sathi; hala hassas oldugundan, dis uyaranlarla, boyle ODEM olabiliyor. SAKIN bir sey yapmayin, zaten bir sey yapmanizda gerekmiyor.. Bu dis uyaranlar: Idrar, Sicaklik, surtunme, olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|