Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su ile ilgili bi soru?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusu ile ilgili bi soru?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Konu: su ile ilgili bi soru?
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:29
arladaşlar ben kızıma (9 ayı doldu) hala temiz içme suyunu kaynatıp veriyorum.
ne zamana kadar böyle vermem gerekiyor acaba.. siz neler yaptınız. yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:38
canım ben en iyi markayı alıp, hiç kaynatmadım.o derece pipirikli olmak istemedim açıkçası.zaten herşeyi gerekli miktarda özen gösteriyoruz...abartmalayalım diyorum ben.alacağı bir mikriop varsa da (ki gerekli) alsın yeri geldiğinde.direk içiriyorum ben
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:39
valla artık günümüzde bizlerin bile kaynatarak içmesi gerekiyor malum barajlarda su azaldıkça kirlilik çoğalıyor biz hazır su kullanıyoruz ama hala kızıma kaynatarak veriyorum bence bir süre daha devam et canım kaynatmaya
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8380
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 14:10
bende kızım 10-11 aylık olana kadar damacana suyunu kaynatarak verdim ama sonra direkt vermeye başladım...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 15:16
canım benim bir televizyon programında izlemiştim uzman çocuk doktoru açıklamasında damacanalar tek kullanımlık olmadığı için 2 yaşına kadar damacana sularını bile kaynatarak verin diyordu. ama handenin dediği gibi küçük tek kullanımlık pet şişe kullanıyorsan ve iyi bir marka olduğuna eminsen kaynatmana gerek yokmuş 6 aydan sonraWink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 15:17
ben 7. aya kadar damacana suyu kaynattım verdim..yani kısa bi süre o şekilde verdim ..sonra nette su içindeki mineralleri okudum ve kaynayan suda bu minarellerin öldüğünü öğrendimConfusedne bilim mantıklı geldi bende kaynatmadım sonra Allaha şükür bi rahatsızlığıda olmadıSmile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 15:20
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

canım benim bir televizyon programında izlemiştim uzman çocuk doktoru açıklamasında damacanalar tek kullanımlık olmadığı için 2 yaşına kadar damacana sularını bile kaynatarak verin diyordu. ama handenin dediği gibi küçük tek kullanımlık pet şişe kullanıyorsan ve iyi bir marka olduğuna eminsen kaynatmana gerek yokmuş 6 aydan sonraWink
evet canım bunu bende duymuştum yukardaki msjıma ek olarak yazayım biz 5 litrelik alıyorduk damacanaya yeni başladıkBig%20smilemarkalı su kullanıyoruz ama artık ne kadar temiz bilmiyomLOLLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 15:23
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

evet canım bunu bende duymuştum yukardaki msjıma ek olarak yazayım biz 5 litrelik alıyorduk damacanaya yeni başladıkBig%20smilemarkalı su kullanıyoruz ama artık ne kadar temiz bilmiyomLOLLOL

LOLLOLLOLevet yaaaa hiçbişeyden emin olamıyoruz sonuçta. bende damacana suyu kullanıyorum oğluma bir gün yetecek kadar kaynatıyorum günlük. mamasınada ondan kullanıyorum içeceği zamanda zaten benimki günde 1 yemek kaşığı suyu zor içiyoConfusedConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.