|
Su çiçeği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı gunler hocam 12 martta oğlumda ilk döküntüyü görmüştüm size yazmıstım su çiçeği diye bugun 8.gun oldu.
Hepsi bu şekilde kabuk bağladı ama son resım de attığım gıbı bileğinde bırde gobegınde beyazlık seklinde duruyo 1 tane diğerleri hep kabuk oldu. Pazar gunu bayram için yola cıkmamız gerekıyor gıttıgımız yerde çocuklar var bulaşıcılığı geçmiş olur mu pazar gunune kadar. Suan 8.gun dedıgım gıbı pazar gunu 11 gun olmuş olucak. Size sormak istedım bulasırırsa beklemek durumunda kalıcam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119824 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabuklanma basladiginda, BULASICILIK BITER!!
Butun dokuntuler; Suciceginin normal sureci. Kabuklari erken kaldirirsaniz, IZLERI KALIR!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|