|
SU ÇİÇEĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2019 Saat 20:41 |
MERHB KADİR BEY.BEŞ YAŞINDA KIZIM VAR.ÇARŞAMBA AKŞAMI KREŞTEN GELDİKTEN SONRA
SIRTINDAKİ KAŞINTILARI GÖSTERDİ. BİR ŞEY ISIRMIŞTIR DİYEREK ÖNEMSEMEDİM.SABAH KALKTIĞINDA KAŞINTI VARDI VE İKİ ÜÇ TANA DAHA KIZARIKLIK OLMUŞTU. KABARCIK ŞEKLİNDE DEĞİLDİ.HER İHTİMALE KARŞI KREŞE GÖNDERMEDİM.İKİ GÜN BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI. C.TESİ GÜNÜ GÖBEĞİNİN ALTINDA ÇIKTI BU SEFER.BEN HALA BÖCEK ISIRMIŞTIR DİYEREK (İLACI VURDURMUŞTUR.ŞUBAT 2013 DOĞUMLU.AŞI TAKVİMİNE GİRMİŞTİ.) DİP BUCAK TEMİZLİK YAPTIM.PAZARTESİ SABAHTA BİR ŞEY YOKTU.AKŞAM KREŞTEN GELDİ SIRTINDA DA KIZARIKLIKLAR VAR DI VE SU KABARCIKLIYDI. ESKİ MAİLLERİNİZİ OKUDUM HEMEN GİDİP ZOVİRAX ALDIM.20:00 DA BİR ÖLÇEK VERDİM. YİNEDE Bİ RESMİNE BAKMANIZI RİCA EDİYORUM.ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
GKGSSG ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
BU DA AŞIKARTIMIZ.
![]() Düzenleyen GKGSSG - 05 Şub 2019 Saat 00:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucicegi... Asili oldugundan, hafif atlatir ama, genede Zovirax suruba devam edin, siseyi bitirin.
|
|
![]() |
|
Merhaba Kadir bey. İlacımız bitti.Döküntüler kabuk bağladı . Yayılma durdu.sık sık duş aldırıyorum.
ama kaşıntımız bazen çok rahatsız edici düzeyde de olsa hala devam ediyor. yapılabilecek bir şey var mı?şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen devam edin.. SAKIN Turk doktorlarina kanip, losyon filan surmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|