Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - stres ve hamile olamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konustres ve hamile olamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
brl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 276
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:13

bana arkadaşım bir sene beklemen lazım deyince bende gitmedim
çok istiyorum ama kendiliğinden olsun istiyorum
daha öncede yakın zamanda doktora gitmiştim jinekolojiye çok şükür enfeksiyon tarzı bir sıkıntım yoktu.tetkikler yapıldı ama dediğiniz gibi çocuk için daha gitmedim
ben ister istemez bilinçaltı doktora gitmeyi engelliyorum sanırım bir doktor fobim var özelikle jinekolojiyle :(

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:39
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

LOLLOLLOLLOL nasıldı bir laf vardı, karşındakinin anladığı kadardır anlattığın mıydı...

ya çocuğum olmuyo diye doktora gitmek şu aşamada saçma zaten, siz hamilelik öncesi durumunuzu bilmiyorsunuz ki daha...üç ay önce folik asit başlamalısınız, demirinize baktırmalısınız.. ne bilim olmadı kadir beye sorun...
enfeksiyonunuz varsa tedavi olmalısınız üzerinden biraz süre geçmeli sonra hamile kalmalısınız... akşam yat sabah zırt hamile ondan sonra uğraş dur yok mantardı yok demir deposu boşdu yok folik asit eksikliğiydi...
neyse Allah yolunuzu açık etsin umarım bu kez anlatabilmişimdir ne demek istediğimi... yalanla işe başlanır mı yahu...
BERIA pembe yalan bu kiz ama LOL
ben o dediklerinin hiç birini yapmadim iki çocukda da
demir depom hiç bi zaman dolmadi zatenLOL ilk ayda kana bakilip demir ilaci verildi hep ama dolmuyo i$te, kendimi bildim bileli kansizim benSleepy

senin annen yada benimki bu dediklerinin hiç birini yapmami$tir eminimSmile
arkada$ gitsin tabi doktoruna onuda etkilemeyim de yani uzerrine bastigin kadar onemi yok bence folik asitin bilmemneyin
Big smile

Yukarı Dön
brl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:44
ben hamilelik öncesi folik asit alınacağını bilmiyordum
dediğim gibi kendiliğinden olsun istiyorum olsun ondan sonra doktora gideyimLOL
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:50
folik asit bebek tutunsun diye galiba
bende bilmiyrumki :)
neyse sen git dr una, beni topa tutarlar sana dr agitme dersem LOL
Yukarı Dön
brl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:53
neden topa tutsunlarki :)
işte fobim var gidecem bir sürü tahlil kontrol doktorda strese giriyorum elimde olmadan
bu takmalarım kat be kat artıyor
ne güzel insanların bazen kazara oluyor ya benimde kazara olsa ne güzel olurduSmile
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 09:59
kazara olmasi için senin bebek istememen lazim :)

niye topa tutarlar ; himm
dr dan iyimi biliyon derlerLOL
o kadar yil okuyup, ara$tirip en iyisini buluyolar insan için
senin $ahsi fikrini kendine sakla derlerLOL
Yukarı Dön
brl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 10:07
ne güzel beriada araştırmış çok iyi biliyor
artık insanlar okuyarak az çok birşeyleri biliyor
bazı doktorlar var nasıl doktor olmuş dersin
öyleleride var
teşekkür ederim maral fikirlerin benim için önemli berianında öyle
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2011 Saat 10:33
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

LOLLOLLOLLOL nasıldı bir laf vardı, karşındakinin anladığı kadardır anlattığın mıydı...

ya çocuğum olmuyo diye doktora gitmek şu aşamada saçma zaten, siz hamilelik öncesi durumunuzu bilmiyorsunuz ki daha...üç ay önce folik asit başlamalısınız, demirinize baktırmalısınız.. ne bilim olmadı kadir beye sorun...
enfeksiyonunuz varsa tedavi olmalısınız üzerinden biraz süre geçmeli sonra hamile kalmalısınız... akşam yat sabah zırt hamile ondan sonra uğraş dur yok mantardı yok demir deposu boşdu yok folik asit eksikliğiydi...
neyse Allah yolunuzu açık etsin umarım bu kez anlatabilmişimdir ne demek istediğimi... yalanla işe başlanır mı yahu...
BERIA pembe yalan bu kiz ama LOL
ben o dediklerinin hiç birini yapmadim iki çocukda da
demir depom hiç bi zaman dolmadi zatenLOL ilk ayda kana bakilip demir ilaci verildi hep ama dolmuyo i$te, kendimi bildim bileli kansizim benSleepy

senin annen yada benimki bu dediklerinin hiç birini yapmami$tir eminimSmile
arkada$ gitsin tabi doktoruna onuda etkilemeyim de yani uzerrine bastigin kadar onemi yok bence folik asitin bilmemneyin
Big smile

haklısın maral senin annen, benim anam hiç biri gitmedi, bu dediklerimden haberleri bile yok, ama bak sen kansızsın, ben de bi'şeyim...yani dertliyiz...
Allah razı olsun bu yaşa getirdiler, çocuk büyütmek zor görüyoruz işte, de bu mantık en iyi bizim gibi nesiller doğurur bize düşense bizden daha iyilerini meydana getirmek, aksi takdirde zarardayız...
sen kansız olduğun için senin çocuğunda da sıkıntılar baş gösterecek, bu dua değil kader, iki kere iki dört gibi...her sebebin bir sonucu var...
bizim analarımız folik asit mi kullanmış değil mi, bizim analarımız yıkıcı şeyler de kullanmamış, yapay besin bilmemişler, radyasyon ağı bilmemişler, yokmuş çünkü, bugün bir çok sunni yıkım var öyleyse desteklemek gerek, lütfen çok kısır düşünmeyelim, biliyorum düşünce eksenimizin etrafı çelik zırhlarla sarılı kırmak çok zor ama ince bir delik açıp sızdırabiliriz, kadın olmak bunu gerektirir...
ezberi bozalım, bilinçli yaşama geçelim, yada ezberim iyidir değişiklik beni bozar diyen kendi yolunda gitsin ancak yolunun ne olduğunu bilerek...
muhabbetle...Wink
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.