haklısın maral senin annen, benim anam hiç biri gitmedi, bu dediklerimden haberleri bile yok, ama bak sen kansızsın, ben de bi'şeyim...yani dertliyiz...
Allah razı olsun bu yaşa getirdiler, çocuk büyütmek zor görüyoruz işte, de bu mantık en iyi bizim gibi nesiller doğurur bize düşense bizden daha iyilerini meydana getirmek, aksi takdirde zarardayız...
sen kansız olduğun için senin çocuğunda da sıkıntılar baş gösterecek, bu dua değil kader, iki kere iki dört gibi...her sebebin bir sonucu var...
bizim analarımız folik asit mi kullanmış değil mi, bizim analarımız yıkıcı şeyler de kullanmamış, yapay besin bilmemişler, radyasyon ağı bilmemişler, yokmuş çünkü, bugün bir çok sunni yıkım var öyleyse desteklemek gerek, lütfen çok kısır düşünmeyelim, biliyorum düşünce eksenimizin etrafı çelik zırhlarla sarılı kırmak çok zor ama ince bir delik açıp sızdırabiliriz, kadın olmak bunu gerektirir...
ezberi bozalım, bilinçli yaşama geçelim, yada ezberim iyidir değişiklik beni bozar diyen kendi yolunda gitsin ancak yolunun ne olduğunu bilerek...
muhabbetle...