Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Streptokok
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumStreptokok

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nida Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 20:36
Kadir bey, 
Bilgileri için çok teşekkürler. 
Burada doktor reçetede deposilin flakon 6.3.3 Yazdı kızıma.
Ben eczaneden deposilin 1.2 buldum. 
Hastanede iğneyi yapacak Kışı reçetede yazan ile aldığım ilacın farkından dolayı Yarim doz yapacağını söyledi. Ben de doktoru arayacağım dedim.
Doğru mu yapıyor? Yarim doz mu yapmalı 1.2 den.

Konu çok uzadığı için üzgünüm ama yardımınıza ihtiyacımız var.
Teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 22:52
SAKIN HA!!!! Aptal bunlar... Tamamini yaptirin..
Yukarı Dön
Nida Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nida Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2014 Saat 09:17
Öyleyse hocam,
6 yaşında 18 kg kızım için deposilin 1.2. Nin tamamını yaptırıyorum. Doğru mu hocam?
Eksik olmayın...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2014 Saat 20:36
Tamamini yaptirin.

Kilo basina: 100 000 uniteye kadar yapilabiliyor.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 179
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zlemyayl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2014 Saat 21:35
Merhabalar sayın hocam , bu başlık altında - çocuk acilde deposilin mücadelemiz sonucunda - doktor hanımın şahsımıza açtığı 
Hakaret davası ;Big smile sonucundan haberdar etmemizi istemiştiniz --Eşimin ve benim ifademi alan savcıdan bugün gelen kağıtla , KOVUŞTURMAYA GEREK DUYULMADIĞI, evladımızla yaşadığımız zor ve sıkıntılı süreçte,  hakaret içeren bir davranışta bulunmadığımıza kanaat getirmiş olduğu yazıyor! Dava olmıyacak yani Sleepy Hevesimiz Kursağımızda kaldı LOL Sayenizde hakkımızı biliyor ve arıyoruz artık , bunun için bilesize ne çok teşekkür etsek az kalır, sağ olun 
Var olun sayın hocam Clap

Düzenleyen zlemyayl - 16 Ara 2014 Saat 21:37
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2014 Saat 22:23
Ne gunlere kaldik!!! Sizlerin sikayetci olmasi gerekirken, bu cahiller sikayetci olabiliyorlar..

Belki bu dava vesile olurda, doktor hanim isin aslini-feslini ogrenir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.