|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AYN RAND ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 20:51 |
Hocam bu hafta sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Oğlum streptokok pozitif çıktı. antibiyotik tedavisi devam ediyordu zaten.
ilaçtan sonra kırmızı döküntüleri olmuştu.( ESKİ MAİLLERİNİZ sayesinde Ampisilin-Augmentin allerjileri farklidir. Sadece; Pijama alti seklinde, bacaklarda "kizamik dokuntusu" gibi dokuntuler yapar, ilaci kesersiniz duzelir) antibiyotiğin değişmesiyle döküntüler söndü. Ancak tek bacak bileğinin iç kısmında ve kaval kemiğinin üzerinde şişlikler oluştu.Ben fark edene kadar normal davranıyordu ben fark ettiğimde yüzümün rengi atınca çok acıyor diyor üzerine basamıyorum diyor. Manipüle ediyor olabilir emin değilim. Korkum (dediğiniz gibi 1-2 kere tedavi atlansa bunlar olmaz ama )romatizmal ateş /kardit/kore gibi bir şey olabilir mi? Kardiyolojiye gidip kontrol ettirmemi önerir misiniz? Maalesef yokluğunuzda Doktorlara değil makinelere güveniyorum. Bir de tüm eski maileri okudum oğluma neden deposilin vurmadılar peki makrol antibiyotik tedavi etmede yeterli olacak mıdır? 1 kutu yazıldı salı tekrar doktora gideceğiz ancak 30 gün devam edelim mi? siz ne önerirsiniz ? HOCAM İNTERNETTE SİZİNLE UZAKTAN MUAYENE TARZI BİR HİZMET VERİLDİĞİNE DAİR BİR SİTE VAR bu konuda bilginiz var mıdır? buradan sizinle iletişime geçebilir miyiz? Çok teşekkürler
Düzenleyen AYN RAND - 28 Kas 2016 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Skype ile goruntulu gorusebilirsiniz.
Deposilin vurmamalari; cahilliklerinden.. Kardiyolojik bir problem bu yasta olmaz. Deposilin bulunmadigi zamanlarda, ben Pen-Os surup kullaniyordum.. Cahiller; Makrol verirler, Augmentin verirler.. Halbuki en basit Ampisilin bile etkilidir. Tabii surup verildiginde, EN AZ 20 gun verilmelidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|