|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2016 Saat 11:53 |
Selamlar,
80 aylık ve 13 aylık iki oğlum var.Sizi okuyarak yetiştirmeye çalışıyorum.Ancak streptokok konusu kafami çok karıştırıp beni endiselendiriyor.Buyuk oğlum 2 seneyi tamamladı okul hayatında bu zaman zarfında birçok kez hasta olduk ve ilaçsız atlatmaya çalıştık çoğu zaman doktora bile götürmek istemedim çünkü ne zaman gitsek hemen antibiyotik veriyorlar. Kafama takılan ise hiç streptokok testi dahi yapılmadı bu çocuğa ya hastalığı fark edemeden gecirdiyse bizi bekleyen riskler nelerdir su anda yapabileceğimiz birşey var mi?
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Streptokok enfeksiyonlari; agir enfeksiyonlardir.. ATES+Dilde asiri derecede pas tabakasi+ Agizda cok pis koku olur.. Ilaveten, bulanti ve kusma da vardir.. Rahat olun.
|
|
![]() |
|
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Hocam merhaba lar
Özür dileyerek araya giriyorum ama 5 yaşındaki kızım çok grup oldu geçirdi ama geçen sene yukarıda belirttiğiniz belirtilerle dr gittik antibiyotik verip gondermislerdi hiç test falan yapılmadı 1 hafta sürmüştü sizinle de görüşmüştüm domuz gribi olabilir demiştiniz... Acaba streptekok enf.olduysa bize zararları nedir aydinlatirmisiniz? Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Streptokok enfeksiyonlari; Penisilin veya antibiyotigin ilk dozundan 12 saat sonra, tamamen iyilesirler.
Antibiyotige ragmen, 1 hafta surenler, Gripal enfeksiyonlardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|