|
Strep ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:19 |
5 yaş erkek çocuk ateşinin 2. Günü 38.5 geçmeyen ateşimiz var. Yoğun boğaz ağrısı gece yatarken yutkunamama ara ara bulantı sikayetimiz var. Ağızda koku var fakat pastan emin olamadim. Çocuk doktoru streptekok dedi antibiyotik yazdı. Doktor bey boğaz ve ağız fotoğraflarımızı atıyorum. Pastan emin olamadım ağız kokunuz ateşimiz var. Bogazimiz kıpkırmızı beyaz ve aşırı büyük. Çocuk doktorundan emin olamadım diye hemogram istedim bakmadı doktor bey. Sizde bir değerlendirir misiniz ?
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam ilk resimdeki dil üzeri gıda artığı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degil Streptokok!!! Basit bir bakteriel enfeksiyon dahi degil..
Boyle abuk-subuk doktorlara gitmeyin. SAKIN soyledigi hicbir seye inanmayin, hicbir sey yapmayin. Grip geciriyor. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bogazimizin son hali gece kulak ağrısından deli gibi ağladı. Sonra kulağı patladı ve baya sıvı aktı. Şuan duymuyor o kulağı ve çok ağrı tarifliyor. Ateşimiz de hiç düşmedi . Kulak ağrısı için iliadin başladım hemen . Fakat gece hiç uyutmuyor . Şurup asla içmiyor. Ağrı için parasetamol fitil verebilir miyim ? Kulak ağrısını keser mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak hadiseleri, DAIMA Viral hastaliklari takiben olur!
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyordu, simdi de gerekmiyor. Iladin damla'ya DEVAM edin, sakin antibiyotik vermeyin, sakin ates dusurmeyin. ParaNox120 fitil kullanabilirsinizi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|