Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Strep ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Strep ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 335
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Strep ?
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:19
5 yaş erkek çocuk ateşinin 2. Günü 38.5 geçmeyen ateşimiz var. Yoğun boğaz ağrısı gece yatarken yutkunamama ara ara bulantı sikayetimiz var. Ağızda koku var fakat pastan emin olamadim. Çocuk doktoru streptekok dedi antibiyotik yazdı. Doktor bey boğaz ve ağız fotoğraflarımızı atıyorum. Pastan emin olamadım ağız kokunuz ateşimiz var. Bogazimiz kıpkırmızı beyaz ve aşırı büyük. Çocuk doktorundan emin olamadım diye hemogram istedim bakmadı doktor bey. Sizde bir değerlendirir misiniz ? 
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:21
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:25
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 15:26
Hocam ilk resimdeki dil üzeri gıda artığı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2024 Saat 18:52
Degil Streptokok!!! Basit bir bakteriel enfeksiyon dahi degil.. 
Boyle abuk-subuk doktorlara gitmeyin. SAKIN soyledigi hicbir seye inanmayin, hicbir sey yapmayin.
Grip geciriyor. Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 16:47
Yukarı Dön
TubaKısa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TubaKısa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 16:49
Hocam bogazimizin son hali gece kulak ağrısından deli gibi ağladı. Sonra kulağı patladı ve baya sıvı aktı. Şuan duymuyor o kulağı ve çok ağrı tarifliyor. Ateşimiz de hiç düşmedi . Kulak ağrısı için iliadin başladım hemen . Fakat gece hiç uyutmuyor . Şurup asla içmiyor. Ağrı için parasetamol fitil verebilir miyim ? Kulak ağrısını keser mi ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 19:22
Kulak hadiseleri, DAIMA Viral hastaliklari takiben olur! 
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyordu, simdi de gerekmiyor.
Iladin damla'ya DEVAM edin, sakin antibiyotik vermeyin, sakin ates dusurmeyin. 
ParaNox120 fitil kullanabilirsinizi. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.