Strep A |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam baska doktoru daha aradim oda yapmam 6.3.3. dedi verilen tedaviyi uygulayin dedi.
Tamam hocam ben augmentini bu kutu bitince tekrar alip kullanayim mi?Aynı doz ile mi devam edeyim. Kalp ameliyati olan ablamın oğlu için ne yapalım hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Günde 2 ölçek alsınlar.
Hasta olmayanın "koruyucu" diye alması gerekmez. Türk çocuk doktorlarının ne kalitede olduklarını görüyorsunuz değil mi? Sırf kendi kaprisleri ile çocukların zarar görmeleri bile umurlarında değil. Deposilin6-3-3 yapmaz mış!! Salağın dünya'dan haberi yok. Açıp bir kitap bile okumazlar.
|
|
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir Hocam bi özel hastane daha var bugün oraya soracağım yaparsa oraya yaptıracağım.Oda yapmazsa mecbur augmentinle devam edeceğim.Hasta olan oglum icin 20 gün günde 2 kere 1 ölçek vermem yeterli değil mi?Yanlış anlamamışımdır umarım.
Düzenleyen moon - 24 Ara 2024 Saat 10:29 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Doğru.
|
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam yok iğneyi kimse yapmıyor.Dun tüm gün konu ile ilgili cevaplarinizi okudum.Affiniza sığınarak soruyorum siz konuyla ilgili sorulara iğne olmazsa 1 ay antibiyotik tedavisi demişsiniz.Bizdeki durumda 20 gün demenizin sebebi ilacin Augmentin olmasıyla mi alakalı?Teşekkür ederim hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
EN AZINDAN!! Zira burada gaye, hastanın bir müddet Streptokok almamasını sağlamaktır!
Yoksa, tek doz Pen-Os gibi en hafif antibiyotik bile 12 saatte hastalığı yok eder. 20-30 gün koruyucu antibiyotik verilmesi ile hasta yeni Streptokok almayınca, oluşan antikorlar tekrar eski seviyelerine inerler. Nefrit ve Kalp rahatsızlıklarını yapan bu antikorlardır!! Streptokok bakterisi değil! |
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam anladim Kadir Hocam.Augmentin 600 es bitince evde augmentin bid 200 var onunla devam etsem olur mu?Ilaci doktor tekrar yazmayacaktır iğne için bu kadar zorladılar durumu iyi yazmam derler.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Tabiiki de olur.
Çocuk doktorları neyi doğru dürüst biliyorlar ki!!
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|