Strep A |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2024 Saat 16:44 |
Kadir hocam cumartesi akşamı 6 yaşındaki oğlumun burnu tıkalıydı boğazı acıyordı ateşi 36.5tu.Tantum verde sıktım, Pazar sabahta boğaz agrısı vardı akşam halsizleşti uyudu ateşini ölçmedim ama vücudu sıcaktı.Bu sabah boynunda kızarıklık vardı sonra kasıkta hafif elinin üstündede kızarıklık fark ettim.Öğleden sonra doktora götürdüm strep A istedim pozitif çıktı.augmentin 600 7 gün kullan dedi.deposilin 6.3.3. dedim sizin yazılarınızdan öğrendiğim kadarıyla gerek yok dedi.Abisi 12 yaşında ona koruyucu olarak aynı ilacı 1.5.ölçek 5 gün kullan dedi.Ben napayım Kadir Hocam bana akıl verin kızarıklıkların resmini gönderiyorum.
|
|
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sabah dili beyaz üstü kırmızı çilek görünümündeydi şimdiki hali bu hocam.Agzında koku sabah vardı hocam.Abisinin sadece elinin üstünde kızarıklık vardı ama o soguktan yada okuldaki sabundan olmuş gibiydi geçti.
Düzenleyen moon - 23 Ara 2024 Saat 19:15 |
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam bide hafta sonu ablamın çocuklarıylada bir aradaydı oğlum ablamın 8 yasindaki oglu 3 yıl önce kalp ameliyati olmuştu.Onunda antibiyotik kullanması gerekir mi?
Düzenleyen moon - 23 Ara 2024 Saat 19:50 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kızıl geçirmiş. Tek ölçek ampisilin bike tedavi etmeye yeterlidir.
Dünya'da bir tek Türk doktorları, Streptokok enfeksiyonlarına 5 günlük tedavi verecek kadar aptal ve cahillerdir. Mümkün değil, niye uzun tedavi veriliyor, anlamaları imkansızdır. Deposilin6-3-3 kullanmıyor bari 20 gün Augmentin verse ya! Tek doz Augmentin ile dili ve boğazı düzelir. Yazılarımı okuyun. Bilhassa bu Türk doktorlarının bu konudaki cahilliklerini anlattığım: "-beta diye bir virüs" makalemi yazarlar kısmındaki listeden bulup okuyun. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|