|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
vdqg
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: strep a testiGönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 18:51 |
|
merhaba hocam,
oğlum bugün belirgin şekilde hastalandı, dün hafif hasta gibiydi ateş yok diyebilirim , çok çok az ateş var yani dili beyaz ağızda koku olunca strep a testi yaptım , pozitif çıktı iki hafta önce de hastalanmıştı , o zaman negatif çıkmıştı yani testi doğru yaptığıma inanıyorum ama illa antibiyotik vereyim mi? oğlum temmuz 2010 doğumlu , kreşe gidiyor cevabınız için şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
vdqg
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 22:03 |
|
hocam bir de bugün bir kez kustu, ağzının çok acıdığını söylüyor
ben sizin daha önceki cevaplarınıza bakarak aug..400 5ml günde 2 sefer şeklinde başladım elimde Strep A testi daha var; sizin verdiğiniz süre kadar antibiyotiği versem ve 2 yada 3 gün aradan sonra tekrar test yaparak kontrol etsem mi acaba? Yani çok uzun süre antibiyotik kullanmayı belki bu şekilde engelleyebilirim diye düşündüm ama sizin fikriniz önemli benim için ....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 11:04 |
|
EGER; hakikaten, Strep-A (+) ise, daha ilk olcek Aug...in400'den 12 saat sonra, cocuk iyilesir. Iyilesmedi ise, o testte, bir "yamukluk" var demektir..
Tekrar Test'e gerek YOKTUR,zira, Streptokoklar, direnc KAZANAMAZLAR...Dunya varoldugu surecede, direnc kazanamiyacaklar. |
|
![]() |
|
vdqg
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 11:15 |
|
Hocam teste güveniyorum , ilk kez kullanmıyorum. İlk ölçekten 12 saat sonra, oğlumun çok az ateşi ve biraz keyifsizliği vardı ancak ikinci ölçekten sonra yemek yemesi ve hareketliliği ile tamamen iyileşti. İlk sorum antibiyotiği ne kadar kullanayım? İkinci sorum ise şöyle; oğlumun 2009 nisan doğumlu kuzeni var ( aynı anaokulun 5-6 yaş binasına gidiyor) ve çok çok sık görüşüyorlar. Şubat ayında kuzeni kızıl oldu , ondan kısa bir süre sonra oğlumda kızıl oldu. Cuma günü kuzeni hastalanmış, arkasından oğlumda hastalandı (Strep-A testi pozitif çıktı). Bu durumda öncelikle bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 11:49 |
|
Bulabilirseniz, Deposilin6-3-3 tek basina yeteridir.
Bulamazsaniz; Deposilin1.2 vurdurun ve ayni gun elinizdeki Antibiyotigi;gunde 2x1 olcek, 3gun verin. Bu igneyide bulamazsaniz, Elizdeki antibiyotigi verin, bitince, PenOs surup ile en az 20 gune tamamlayin. Eski maillere bir baksa idiniz, beni bu kadar zahmetten kurtarirdiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|