Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - strep a pozitif mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumstrep a pozitif mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynebin annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 182
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynebin annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: strep a pozitif mi
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2017 Saat 02:15
merhaba hocam,kızım 9 yaşında dün ateşlendi okulda sadece midesi bulanmış ve ateşlenmiş.
boğaz ağrısı
halsizlik
baş boyun ağrısı vs. var
hafifte burun tıkanıklığı
bebekliğinden beri sizin tavsiyelerinizle ve çok az ab ve ilaç ile geldik..ateşini ölçmedim ama enfazla 39 olmuştur herhalde çok halsiz kalınca dolvenle düşüyor ateşi 3-5saatte yükseliyor.
bugün rapor için dr a gittik,enf bakteriyele benziyor diyerek ab verdi,kullanmasak olmaz mı muhabbetinden sonra :) strep a testi yapalım dedi ve sonuç pozitif çıkmış.henüz almadım ab çünkü
dilde pas ve ağız kokusu yok dilinin gerisinde kırmızı kabartılar ve sanırım boğazındakilerde kırmızı..belirtiler sizin söylediğinizden farklı olunca almadım ama teste güvenmeli mi?
buarada ilaç ismini bilmiyorum fakat 600 lük verdi ve bi ölçekten biraz eksik ver dedi 1 hafta süreyle
bu arada sormadan google ye isminiz ve testi yazıp okudum herşeyi ama bazen sormadan olmuyor
teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2017 Saat 08:00
Kesin o yapilan "Strep-A Testi"nde bir yamukluk var!! 
Ne hikmetse, hepsi;(+) cikiyor!!!
Siz ATES yaninda+Agizda pis koku+Dil ustunde silme pas tabakasi varmi? Ona bakin... Yoksa, VIRAL demektir..
Var oldugunda da; beraberinde; bulanti-kusma varsa; kesin Streptokok enfeksiyonu var demektir. Yoksa,
basit bakteriel enfeksiyondur..  Tedavi etseniz de olur, etmesenizde..
Artik bu doktorlara, en ufak bir itimadim bile yok.. Bunlardan her sey beklenir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.