|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynebin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynebin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2017 Saat 02:15 |
merhaba hocam,kızım 9 yaşında dün ateşlendi okulda sadece midesi bulanmış ve ateşlenmiş.
boğaz ağrısı halsizlik baş boyun ağrısı vs. var hafifte burun tıkanıklığı bebekliğinden beri sizin tavsiyelerinizle ve çok az ab ve ilaç ile geldik..ateşini ölçmedim ama enfazla 39 olmuştur herhalde çok halsiz kalınca dolvenle düşüyor ateşi 3-5saatte yükseliyor. bugün rapor için dr a gittik,enf bakteriyele benziyor diyerek ab verdi,kullanmasak olmaz mı muhabbetinden sonra :) strep a testi yapalım dedi ve sonuç pozitif çıkmış.henüz almadım ab çünkü dilde pas ve ağız kokusu yok dilinin gerisinde kırmızı kabartılar ve sanırım boğazındakilerde kırmızı..belirtiler sizin söylediğinizden farklı olunca almadım ama teste güvenmeli mi? buarada ilaç ismini bilmiyorum fakat 600 lük verdi ve bi ölçekten biraz eksik ver dedi 1 hafta süreyle bu arada sormadan google ye isminiz ve testi yazıp okudum herşeyi ama bazen sormadan olmuyor teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin o yapilan "Strep-A Testi"nde bir yamukluk var!! Ne hikmetse, hepsi;(+) cikiyor!!! Siz ATES yaninda+Agizda pis koku+Dil ustunde silme pas tabakasi varmi? Ona bakin... Yoksa, VIRAL demektir.. Var oldugunda da; beraberinde; bulanti-kusma varsa; kesin Streptokok enfeksiyonu var demektir. Yoksa, basit bakteriel enfeksiyondur.. Tedavi etseniz de olur, etmesenizde.. Artik bu doktorlara, en ufak bir itimadim bile yok.. Bunlardan her sey beklenir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|