Spina bfida-gergin omurilik sendromu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Gmzblt
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bilmiyorum ki. Gergin omurilik sendromu ilerleyen bir şey mi hocam?onu kontrol edecektir belki.’kendi yorumum’
Bir şey yapmaya gerek yok o zaman dimi?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir şikayeti olursa gösterin derim.
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam hocam teşekkürler
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam 2 sene önce yazmıştım size.tekrar yazıyorum. Kızım 10 buçuk yaşında. Gergin omurilik sendromu tanısı almıştı. Yukarıda da yazmıştım ayrıntıları. Bir kaç ay önce tekrar beyin ve sinir cerrahına rutin kontrole gittik. MR çekti.Sıkıntı yok görüntü 2 sene öncekiyle aynı dedi.
Daha sonraları kızımda kaka tutamama başladı.defalarca konuştuk. Gerçekten farkında olmadan mı kaçırıyor yoksa zevk aldığı için kakasını tutup sonrasında tuvalete gidene kadar yetişemiyor mu acaba diye. Zevkten yaptığını söyledi. Bu sonraları defalarca tekrarladı. Doğal olarak biraz kızdım. Sonrasında pek yapmadı. Bugün misafirlikteyken tekrar altına kaçırmış. Dışarda hiç yapmamıştı. Kardeşimle oyun oynarken tuttum ondan oldu dedi. Ne yapacağımı şaşırdım hocam. Bir de yürürken hafif kendini yaylandırarak yürüyor. Tekrar doktora götürmeli miyim?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Biraz konuşun, etkili olmazsa, gösterin.
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam hocam teşekkürler
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba hocam
Malesef tekrar yazıyorum size. 11 yaşındaki kızım size yazdıktan sonra sık olmasa da ara ara altına büyük tuvaletini yapmaya devam etti.neler olabileceği konusunda Konuşuyoruz bu konu hakkında. Konuşunca bi müddet yapmıyor. Bazen yapsa da saklıyor. Bazen çamaşırını görmeyelim diye çöpe atıyor. Ayrıca hafif olmak üzere yaylanarak parmak ucunda yürüyor. Doktora gidersek ameliyat demesinden korkuyorum. Ne önerirsiniz hocam. Bu arada gergin omurilik sendromu tanımız var hatırlatmak amacıyla yazmak istedim
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bir Nöroloji doktoru ile görüşün.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|