SOSİSLİ LOLİPOPLAR |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | ||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
okadar çabuk büyüyorlarki,bol bol yaparsın daha,şimdiden pratik yapmaya başla canım
|
||
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
çok haklısın canım fotoğraftakilere benzetebilmem için çalışmalara şimdiden başlamam lazım. elim anca alışır benim
|
||
rüyabebek
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1056 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rüyabebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hem kolay hem şık teşekkür ederim canım denicem eminim çok güzel olacaktır
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
güzel olacağından bende eminim,ellerine sağlık canım..
|
||
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
aaa ben de bir ara yaptığım zaman resmini çeker buraya yzarım diyordum. benim tarife çok benziyor. aslında aynı gibi. ben de 3 tane yufkayı açıyorum masaya. her kata yumurta-yoğurt karışımı sürüyorum. aynen böyle arasına bir sosis koyuyor ve sarıyorum. öylece dondurucuya atıyorum. biri geldği zaman hemen çıkarıp 10 dk bekledikten sonra 1 parmak kalınlığında kesiyorum. hemen yağa koyuyorum. yağın çok kızmasına gerek kalmıyor. içinde yoğurt oldugu için yağ çekmiyor zaten. harika birşey oluyor. ama ben hiç kürdan saplamamıştım. süper fikir
|
||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
teşekkürler
çok pratik görünüyor sosis yerine ne konulabilir acaba sosisten pek haz etmem de |
||
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
valla biz de annemle onu düşündük. hani peynir falan olmaz, dağılır, erir diye.. ama belki tek parça halinde tavuk veya uzun bir köfte konulabilir sanırım. ama denemedim..
|
||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı küçük kanaryam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
kolay ve güzel bir tarif denemek lazım teşekkürler
Düzenleyen fraise - 20 Haz 2008 Saat 18:05 |
||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|