Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SOSİSLİ LOLİPOPLAR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SOSİSLİ LOLİPOPLAR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziyaretçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2008 Saat 03:02
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

basit ama çok hoş görünümlü bir tarif. reyyancım aklıam gelen ne oldu senin tariflere bakınca biliyomusun. oğlum bi büyüsede böyle güzel şeyler yapsam ona diye düşündüm.ClownClown

okadar çabuk büyüyorlarki,bol bol yaparsın daha,şimdiden pratik yapmaya başla canımWink
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı HaYaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2008 Saat 13:08
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

basit ama çok hoş görünümlü bir tarif. reyyancım aklıam gelen ne oldu senin tariflere bakınca biliyomusun. oğlum bi büyüsede böyle güzel şeyler yapsam ona diye düşündüm.ClownClown

okadar çabuk büyüyorlarki,bol bol yaparsın daha,şimdiden pratik yapmaya başla canımWink

çok haklısın canım fotoğraftakilere benzetebilmem için çalışmalara şimdiden başlamam lazım. elim anca alışır benimLOLLOL
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1056
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rüyabebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2008 Saat 16:28
hem kolay hem şık teşekkür ederim canım denicem eminim çok güzel olacaktırWinkWink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziyaretçi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2008 Saat 02:24
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

hem kolay hem şık teşekkür ederim canım denicem eminim çok güzel olacaktırWinkWink

güzel olacağından bende eminim,ellerine sağlık canım..Clown
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 13:19
aaa ben de bir ara yaptığım zaman resmini çeker buraya yzarım diyordum. benim tarife çok benziyor. aslında aynı gibi. ben de 3 tane yufkayı açıyorum masaya. her kata yumurta-yoğurt karışımı sürüyorum. aynen böyle arasına bir sosis koyuyor ve sarıyorum. öylece dondurucuya atıyorum. biri geldği zaman hemen çıkarıp 10 dk bekledikten sonra 1 parmak kalınlığında kesiyorum. hemen yağa koyuyorum. yağın çok kızmasına gerek kalmıyor. içinde yoğurt oldugu için yağ çekmiyor zaten. harika birşey oluyor. ama ben hiç kürdan saplamamıştım. süper fikirThumbs%20UpThumbs%20Up
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 4308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meryem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 13:46
teşekkürlerClown

çok pratik görünüyor sosis yerine ne konulabilir acaba sosisten pek haz etmem deDead
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 16:57
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

teşekkürlerClown

çok pratik görünüyor sosis yerine ne konulabilir acaba sosisten pek haz etmem deDead
valla biz de annemle onu düşündük. hani peynir falan olmaz, dağılır, erir diye.. ama belki tek parça halinde tavuk veya uzun bir köfte konulabilir sanırım. ama denemedim..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı küçük kanaryam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 18:03
kolay ve güzel bir tarif denemek lazım Wink teşekkürler

Düzenleyen fraise - 20 Haz 2008 Saat 18:05
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.