SOSİSLİ LOLİPOPLAR |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | ||
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Teşekkür ederim Reyyan.Ama senin kadar güzel yapacağımı zannetmiyorum.Sen hep gece giriyorsun,çalışıyormusun,çocuktan mı fırsat olmuyor?merak ettim Bu arada pazar günü için iyi tatiller,umarım güzel dostlukların temeli olur.Tekrar teşekkürler
|
||
nurtenboz
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 19 Kas 2007 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurtenboz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
harikasın reyyan harikaa, bu site seninle gurur duyuyorellerine sağlık canım
|
||
selinim, yaşam kaynağım....
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
şerifecim,bencede bu daha çok hoşlarına gider,yani ben çocuk olsaydım,öyle düşünürdümyanına bir de sevimli civcivlerden yaparsan,bayılırlar
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Teşekkür ederim Reyyan.Ama senin kadar güzel yapacağımı zannetmiyorum.Sen hep gece giriyorsun,çalışıyormusun,çocuktan mı fırsat olmuyor?merak ettim Bu arada pazar günü için iyi tatiller,umarım güzel dostlukların temeli olur.Tekrar teşekkürler [/QUOTE]
teşekkür ederim sunacım,inş.güzel dostluklar kurarız.erteley erteleye sonunda bir tarih belirledik şükür.evet canım,tuna pc.başına geçtiğimde,hep biryerlerini kurcalıyor,kendi istediği şeyleri açmak zorunda kalıyoruz ve maalesef bana sıra gelmiyor,bende tuna uyuduktan sonra girebiliyorum,çok geç oluyor,uykusuz kalıyorum ama olsun
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
estağfirullah canı,afiyet olsun...
|
||
elcinim
Altın Üye Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2976 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
canım harıkasın
ay bunuda yapıcam bunuda yapıcamcokda kolay fazla vakıt almaz vede cok şık duruyo
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
teşekkürlerayşegülcüm,yapta,yesin elçinim afiyetle..
|
||
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
basit ama çok hoş görünümlü bir tarif. reyyancım aklıam gelen ne oldu senin tariflere bakınca biliyomusun. oğlum bi büyüsede böyle güzel şeyler yapsam ona diye düşündüm.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|