SOSİSLİ LOLİPOPLAR |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gerçi aşağıda seda da tarif etmiş fatmacım ama milföyle yapmak benimde aklımdan geçmedi değil,sırf kızartma kokusu olmasın diye,sonra orjinalini yapmaya karar verdim.evet,milföy zaten yağlı bir hamur olduğu için,fırında pişirilirse daha hafif olur.ve pişirirken kürdanlar havada kalacak şekilde pişirilirsede,şekilleri bozulmamış olur bence fatmacım.afiyet olsun canım..
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
afiyet olsun suzicim..
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
teşekkür ederim semacım..
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
afiyet olsun sunacım.evet,hem kolay,hem görüntüsü hoş.canım,ben tavada kızarttım.firitözüm güzel pişirmiyor,o yüzden onunla uğraşmak istemedim.kolay gelsin sana,benimkilerdende güzel yapacağından eminim..
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sadece alkışlama yasemiiin,bir dene bakalım
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet canım,kolay olduğu için ani misafirede olur,afiyet olsun
|
|
pıtırcık
Üye Kayıt Tarihi: 21 Şub 2008 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
teşekkürler
|
|
serifegül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 818 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ellerine sağlık canım fotoyu ilk gördüğümde ben de milföy zannetmiştim. Ama milföyden de olur hem fırında olunca kızartmadan daha hafif olur (rejimdeyim ya hani) Eşimin öğrencilerine senin gül poğaçandan yapacaktım. ama bu lolipopları görünce fikir değiştirdim. 1. sınıf öğrencileri... bu daha çok hoşlarına gider sanırım. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|