SOSİSLİ LOLİPOPLAR |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 00:44 |
SOSİSLİ LOLİPOPLAR
yufka 4 e bölünür(ince olacağını düşündüğüm için,ben 2 kat yufkayla yaptım)uzun sosisler,sigara böreği sarar gibi fakat,sıkı sıkı sarılıp,1 er parmak genişliğinde,keskin bir bıçakla kesilir,üzerlerine kürdan saplanarak,kızgın yağda kızartılır,sıcak ve ya ılık servis yapılır(walla benimkiler soğumuştu ama yinede tadı çok güzeldi,bende bu tarifi ilk kez yaptım) Düzenleyen reyyan - 05 Nis 2008 Saat 01:45 |
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
milföylede yapılı rmı reyyancııım
a bu arada ellerine sağlık
|
|
suzi
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ellerine sağlık canım..
|
|
hoşseda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 19 Eki 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2489 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de milföy sanmıştım böyle bir tarif bende de var, eskiden bekarken yapardım Milföyü merdane yardımıyla inceltiyorsun biraz, tek tarafa doğru açıyorsun ama uzun bir hamur elde ediyorsun, sonra içine aynen sosis koyup sarıyorsun, kürdan saplıyorsun ama fırında kızartıyorsun Benimki de böyleydi, benim tarif Reyyan'ın tarifinin amcakızı; benziyor biraz
Ellerine sağlık Reyyan süper olmuş Düzenleyen hoşseda - 04 Mar 2008 Saat 12:58 |
|
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
harikasın yaa
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor...Kolay ve ikramlık için hoş bir görüntü Bu arada perşembe eşimin öğrencilerine yapmayı düşünüyorum,merak ettiğim tavada mı kızarttın,yoksa fritözde daha fazla yağın içerisinemi attın?ben tavada yapacağım fritöz olmadığından,umarım seninki gibi güzel yapabilirim Düzenleyen sunacumen - 04 Mar 2008 Saat 17:38 |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ayy reyyan aniden gelen misafir için çok hoş pratik bi tarif harikasın yine yaaa
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|