SORUMSUZ DOKTOR! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2025 Saat 21:51 |
"Tüm aşılar tehlikeli” Prof. Dr. Karatay, “Bütün aşılara karşıyım. Hepsi çok tehlikeli. İki yaşında kadar çocuklara yirmiden fazla aşı yapılıyor ve bütün çocuklar hasta. Hani koruyordu? Bu tamamen aşı firmalarına ve Bill Gates’e yarıyor. Aşıların içi zehir dolu. Kısırlık yapıyor“ şeklinde konuştu. Pıhtıyı ne önler? Pıhtıyı ne önler sorusunu cevaplayan Prof. Dr. Karatay, “Bol bol su ve kristal kaya tuzu pıhtıyı önler. Yağlar çok önemli. Balık yağı ve zeytinyağı kullanan kişilerde ölüm de olmuyor. Pıhtı da atmıyor” dedi Süt ve süt ürünleri tehlikeli mi? Prof. Dr. Karatay, son dönemde oldukça tartışılan süt ve süt ürünlerine de değindi. Karatay, “İnek sütünden yapılmış peynir tehlikelidir. Hakiki ve şirden mayalı peynir olacak. Süt tozundan yapılmış, yapay peynirler zararlı. İnek sütünden yapılmış peyniri tüketmeyin” diye konuştu. Bu bayan doktor iyice sapıttı! 1- Bütün aşılara karşı imiş!! Yok ya!! Neye dayanarak böyle sorumsuzca bir beyanda bulunabiliyor? Aşıların nasıl hazırlandığından bile haberi yok. Tertanos aşısı; 1924'de geliştirildi. 100 sene geçmiş, dünyada hiçbir araştırmacı bunun aleyhinde konuşmamış, ama hanfendi kendini nasıl bir yetkili görüyor ise artık, bu aşı için "zararlı" diyebiliyor! Çocuk felci aşıları; tam bir mükemmeliyette aşılardır. Milyonlarca doz kullanıldığı halde olumsuzluk yaşanmadı. HiB aşısı sayesinde, nerede ise bu bakterinin sebep olduğu Menenjitler artık görünmez oldu! Hanfendi; "Hani koruyordu?" diye soruyor. Belli ki dünyadan haberi yok! 2- Takmış bir; "Kaya tuzuna"!! Bu tuz ham bir tuz olup, Mineraller haricinde; Nikel Kadmium, Civa, Arsenik ve daha pek cok zararlı ağır metalleri de ihtiva eder. Bu tuz; Tibetten veya Himalayalardan gelmiyor! Pakistan dan geliyor. 3- Artık doğrudan; "Süt çocuklara zararlı" diyemiyor, lafı dolandırıyor. Bütün gelişmiş ülkel |
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Fakat hocam gerçekten bu çocuklar asilara rağmen nasıl sizinde dediğiniz gibi zature vs oluyor ? Yada olmuyor bize yalandan oldumu diyorlar :/ ülkemiz çelişkilerle dolu olduğundan her fikre güvenen topluluklar mevcut keşke doktorlar doktorlugu insan sağlığı için yapsalar ticarethane olarak gormeseler
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Zatürre OLMUYORLAR!! Bazı doktorlar sizleri dolandırıyorlar.
Eskiden her öksürene; Astım diyorlardı, artık kimse bu sahtekarlığı yemediği için, şimdilerde her öksürene; Zatürre ve daha komiği; "Zatürre başlangıcı" diyorlar! Hele bir de aileyi iyice korkutabilir ve hastaneye yatmaya ikna edebilirlerse, gel keyfim gel!! Şu son 20 seneden beri Türkiye'de hiç "Grip" tanısı konmuş çocuk gördünüz veya duydunuz mu? Ya Astım, ya Zatürre!! Doktorların eli mahkum!! Bu hükümet, bütün sağlık kuruluşlarını yabancı "Finans kurumlarına" sattı!! Onlar da doktorları her ay belirli sayıda hastayı yatırmalarını, belirli sayıda; Röntgen, MR, Tahlil istemeye zorluyorlar! VE işin kötü tarafı, bu kuruluşlara her türlü rezillik için garanti verildi. Hiç bunların teftiş edildiklerini veya ceza aldıklarını duydunuz mu? Ancak gazetelere düşenlere ceza var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2025 Saat 22:56 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Üstte kalan yazıları düzeltemiyorum.
O yüzden, yukardaki yazı yarım kaldı. Bütün gelişmiş ülkelerde aşılar oluyor, kısır kalan çocuk YOK! Bütün gelişmiş ülkelrde Türkiye'de tüketilenden çok daha fazla süt tüketiliyor, onlardan bir şikayet gelmiyor, Ama necip Türk doktorlarında bir "süt düşmanlığı" almış başını gidiyor. Mama firmaları eczenelerden soruşturup, hangi doktor kaç mama yazmış hepsini biliyorlar.
|
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 215 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Süt aynen bikeresinde bir doktor bize çocukta balgam varken süt vermeyin demişti balgamı arttırır falan demişti korkudan veremedim haklısınız hocam zatürre baslagici diyorlar yatış veriyorlar grip teşhisi hiç duymadim desem yeridir çocuğun neyi olduğunu soyleyende yok zaten sadece ilaç veriliyor o kadar .. bir doktorda yaşadığınız ilde yaşadığınız sürece bu hastalıklar hep olacak dedi yedi yaşında olmadan antibiyotik tedavisi bırakmak zor dedi neler neler duyuyoruz bir bilseniz kadir hocam suanki doktorlarin yaptıkları hekimliği inanın bende yaparım birtek yetkim yok antibiyotik yaz calpol dolven ....tikanana ver havayı zytecgi oh benden iyi doktor yok tedavi edeceklerine bizleri değil keşke bizleri olsa çocuklarımızı hastaneye mahkum ediyorlar Allah belalarını versin boylelerinin diyorum!
|
|
Nefisekağan
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
|
Hocam Canan Hoca'nın bu demeci yeni mı bilmiyorum ama çocukluk aşılarına karşı olmadığını çocuğunun aşılarını yaptırdığını söylemişti bir tv programında. Süt konusunda benim de yeri gelmişken size bir sorum olacak vaktiniz olur da dönerseniz şimdiden teşekkür ederim. Çocuklara günde en az 600ml herhangi bir marka KUTU süt tavsiye ediyorsunuz. Ülkenin halini biliyosunuz denetim olmadığı için işini düzgün yapan yok. Bu sebeple kutu sütlere güvenmiyorum. Yazılarınızda ısrarla kutu süt diye belirtme sebebiniz nedir ve bu denetimsiz ürünlerden fayda sağlayacağımıza inancınızın kaynağı nedir?
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kutu sütleri; hazırlanış teknikleri dolayısı ile, Türk insanın eli değmediği için, en sağlıklı olan süttür.
Gerek hazırlanışı, gerek kutunun yapıldığı kağıt teknolojisi (İsveç yapımı olup, Tetrapak olarak bilinir) en az konserve kutusu kadar emniyetlidir. "Süt düşmanları" yazımı mutlaka okuyun. Kutu sütü düşmanlıkları en sinsi yapılan süt düşmanlığıdır. Doğrudan süte saldıramayınca, bu yalanlara yöneldiler. Kutu sütlerinin en büyük özelliği olan, "Homojenize" olmasını bile halka yanlış anlatırlar! Homojenizasyon ile süt kaymak tutmaz ve yağı içinde muhafaza eder. Bunu bile suistimal etmişlerdir ve "-Bu sütler yağsız" diye aleyhte propaganda yapmışlardı. Açık sütlerde ise her türlü hile vardır. Yağı alındığında sütün dansitesi ARTAR! Tesbit edilmesi çok kolaydır. Bunu önlemek içinde, süte su ilavesi ile artan dansite düşürülür..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|