Solunum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zübeyde78
Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 6 Saat 32 Dakika önce Saat 02:09 |
Kadir hocam merhaba tüm soru cevaplar okudum Allah razı olsun.Hiçbir verilen ilacı kullanmıyorum 4 yolda antiyotik bir kez kullandık o da sizi tanımadan önceydi, tek korktuğjm şey hocam oğlum her hasta oldğunda solunum hızı dakikada 50 lere ulaşıyor karın hızlı inip kalkıyor ve çok yorgun düşüyor bricanly veriyorum 3-4 . Dozda solunm sayısını azaltıyor.Ama şuan domuz gribi geçiriyor ateşi asla düşürmedim 4 gün sürdü steteskobum bile var doktora gidip sonrasında dinleyerek öğrenme amaçlı aldım:) solunum yine çok hızlı doktor cortair vermem gerek dedi vermedim bricanly başladım bu defa 4. Günde solunm azaldı yoksa zaten azalacakmıydı bilemiyorm ?
Bu solunum hızına bir çare , çok korkuyorm ne yapılablr , bricanly bugünde dek işe yaradı ama bugün okumadğım bi sayfaya denk geldim forumda bricanly böyle bir durumda kullanılmadığına dair
|
|
zübeyde78
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
|
Bu arada oğlum iyileşti sadece öksürük kaldı balgamj atıyor limon bal veriyorm ciğer hırıltısı geçti bricanly bıraktım kontrolde oğlmn iyileştiğini söyledi cortairi verdiğimi sanıyor :)Bu şeklde gittiğimde hemen acilde decort ventolin kaç kere yatış dediler size okdar dua ediyorumki Allah razı olsun.
Ama bu solunumhızından korkuyorm 60 üstü sıknto biliyorum ama rahat edemiyorum hocam cevabınızı merakla bekliyırm
|
|
zübeyde78
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zübeyde78
|
Mesela şuan diğer oğlım da domuz gribi geçiriyor iki yaş 4. Gn ateş düştü ama solunum bugün 50 yi aştı az önce bricanly verdim yarım saat sonra yavaşlamaya başladı
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|